Megérkezett a homlokzati hőszigetelések új generációja -
Megérkezett a homlokzati hőszigetelések új generációja

Megérkezett a homlokzati hőszigetelések új generációja

Válasszon egy környezetbarát, és innovatív hőszigetelést. Az @InnoPan MF Therm-Front E a PIR hőszigetelőanyag kiváló tulajdonságaink köszönhetően a kívánt hőszigetelési elvárásokat kisebb panelvastagság mellett is gond nélkül teljesíti.

Az Innopan Kft. elsőként mutatkozik be a magyarországi szigetelő piacon homlokzati PIR szigetelő rendszerrel, amely az MF Therm-Front E elnevezést kapta. PIR hőszigetelő paneljeink a TÜV és ÉMI által kerültek bevizsgálásra, ezáltal rendelkeznek a magyar szabályrendszer előírásain alapuló 45 perces tűzvizsgálati dokumentációval. A homlokzati hőszigetelésnél az ideális hatás eléréséhez két komponenst kell figyelembe vennünk. Egyrészt fontos a hatékony műszaki paraméterekkel rendelkező anyag, másrészről pedig időtállónak és strapabírónak kell lennie. Ezen szempontoknak

feleltettük meg innovatív homlokzati hőszigetelő termékünket is. A Gulyás Tüzépen készletről is elérhetőek a InnoPan PIR Therm-Front E homlokzati hőszigetelő paneljeink. További információkért és árakért érdeklődjön munkatársainknál.

GSV