Rólunk mondták - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Rólunk mondták

A GSV Kft több, mint 20 éve üzleti partnerünk, vásárlónk. Ezalatt az idő alatt egy nagyon korrekt céget és barátságos, segítőkész munkatársakat ismertünk meg. A fizetési fegyelem nagyon stabil, minden számlájukat pontosan utalták. Az együttműködés a két cég között példaértékű. Mint vásárló is megtapasztaltam már a GSV munkatársainak kedvességét, segítőkészségét. Az új családi házunkhoz az összes burkolatot a GSV-nél szereztük be. A munkatársak, akik foglalkoztak velünk mindenben segítettek és nagyon jó tanácsokkal láttak el minket. Ha bárhol elakadtunk, ők segítettek. A szállítás rugalmas és pontos volt, még a hirtelen időpontváltozásra is azonnal reagáltak. Ajánlom minden felújítani, építeni vágyónak, hogy mindenképp térjenek be az áruházukba, mert fantasztikus választék és barátságos hangulat, valamint segítőkészség a garancia arra, hogy az álmai megvalósulnak.

Hosszú évek óta működünk együtt a GSV-vel, aki az egyik legnagyobb kereskedő partnerünk. A cég dinamikusan fejlődik, ami a forgalmi adatokban és a kereskedésben egyaránt látható (pl. vevők kényelmének biztosítása, termékek igényes bemutatása). Marketing tevékenységüket mind kommunikációban, mind eladáshelyi mintafelületek tekintetében folyamatosan erősítik, mely az általuk forgalmazott márkákra is kedvezően hat. A cégeink közötti rendkívül jó munkakapcsolat egyik alappillére az, hogy hasonló üzleti értékeket szem előtt tartva dolgozunk: nemcsak magas minőségű termékeket, hanem valóban hasznos, kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtunk a vásárlóknak. Többek közt ezért is fontos számunkra a GSV partnersége.

Az építkezéshez minden terméket a Gulyás Tüzépen vásároltunk meg. Elégedettek voltunk a szolgáltatásaikkal, minden választott termékből volt készleten, és időben kiszállításra is került. A burkolattervezés nagy segítségünkre volt, az általunk választott burkolatokból megalkottuk közösen a számunkra legjobb látványt.

Elégedettek voltunk a Gulyás Tüzép szolgáltatásaival, kiemelném a logisztikát, ami nagy segítségünkre volt. Minden ütemezetten, terv szerint történt. A burkolattervezésnek is nagyon örültünk, mert sok tervezési hibát el tudtuk kerülni.

Nagy várakozás előzte meg az Oasis Residence építkezését. A célunk egy modern, „zöldépület” megépítse volt. Nagy hangsúlyt fektettünk a megjelenésre, amit a részletekig átgondoltunk és kidolgoztunk. Műszaki paramétereket és a megjelenést nézve a térség egyik legmodernebb lakóotthona lett az Oasis Residence. Az építőanyag beszerzés zökkenőmentesen folyt a Gulyás Tüzépről, elégedettek voltunk.

Kiemelnénk a burkolattervezést, számunkra nagy segítséget jelentett, hogy láttuk előre, hogy nézne ki a fürdőszobánk. Sokat töprengtünk a burkolatokon de a kollegák tanácsait megfogadva sikerült a tökéletest megtalálnunk. Köszönjük a segítséget!

Elégedett vagyok a végeredménnyel, úgy gondolom sikerült elérni amire vágytam. Tetszik a fürdőszoba dekorja örülök, hogy ezt a burkolatot választottam valamint a MOPA dekorpanelek is különlegesek. Tervezem, hogy a több ilyet panelt felrakok még.

Sok időt szántunk a tervezésre, azt kaptuk, amit szerettünk volna. A kivitelezés több, mint 9 hónapot vett igénybe, szerencsére már élvezhetjük a gyümölcsét. Szeretjük a választott burkolatokat illenek az ízlésvilágunkba. A ház több falára is rakattunk MOPA dekorpaneleket, amelyet vendégeink mindig megcsodálnak.

A Tiszai Öreghalász Csárda felújításához szükséges építőanyagokat a Gulyás Tüzépről szereztük be. Szerettük volna, hogy a klasszikus "csárda" jelleg megmaradjon. Igyekeztünk ezt a stílust a modern vonallal ötvözni és a természetes anyagokat (kő, fa) megtartani. Nagyon tetszett a burkolattervezők munkája, így az általuk megálmodott kiegészítőket is igyekeztünk a terv szerint beszerezni.

A design koncepcióhoz legmegfelelőbb burkolatokat és szanitereket sikerült kiválasztanunk a Gulyás Tüzépről. Bátran ajánljuk minden vállalkozás számára!

A lakásoknál szerettünk volna egy divatos, trendi belsőt. Úgy gondolom a választott burkolatokkal és berendezésekkel sikerült ezt a hatást elérni. Az Avand Apartments lakásaival azokat célozzuk, akik szeretnének egy prémium minőségű, felszereltségű lakásban lakni és fontos számukra a belvárosi elhelyezkedés, amiben a „Arany-Residence társasház” az egyik legjobb.

Szerettünk volna egy igazán szép, stílusunknak megfelelő otthont. A berendezési tárgyak igazán kedvesek számunkra, a burkolatok esetében kedvencünk lett a Mirage Jewels padlólap.

Rugalmasság, gyors kiszolgálás, kedves szaktanácsadók. Teljesen elégedettek voltunk a Gulyás Tüzép termékeivel és szolgáltatásaival. Sikerült ízlésünknek megfelelően megtalálni a burkolatokat, fürdőszobai kiegészítőket. Külön köszönjük Nagyné Csápenszki Brigitta értékesítő lelkiismeretes munkáját.