Szolgáltatások - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Szolgáltatások

MIÉRT VÁLASSZA A GSV-T?

A GSV Kft. (Gulyás Tüzép) célja, hogy komplex, magas minőségű szolgáltatási csomagjaival a tervezéstől a megvalósításig professzionálisan támogassa az építkezők, felújítók igényeit.

A GSV Kft. a következő szolgáltatásokat nyújtja vevői számára:

Kis- és nagykereskedelem

A GSV (Gulyás Tüzép) több, mint 10.000 négyzetméteres raktározási területen széles termékválasztékot biztosít magánvásárlók, kivitelezők és viszonteladók részére az egész ország területén történő kiszállítási lehetőséggel.

Burkolattervezés

Vásárlóink díjmentesen igénybe vehetik a háromdimenziós grafikai programmal készülő fürdőszoba látványtervezést. Képzett burkolattervezőink korszerű grafikai program segítségével, a megvásárolt csempe alapján elkészítik a helyiség méretarányos tervét, így leendő fürdőszobáját azonnal megnézheti, és ami a legnagyszerűbb, virtuálisan körbe is járhatja minden irányból!

Szaktanácsadás

Építőanyag, festék- és csempeosztályunkon felkészült szaktanácsadóink tájékoztatják a vásárlókat az építőipari termékekről, és szakmai segítséget nyújtanak a döntések előkészítésében, valamint az esetleges problémák megoldásában. Elérhetőség: 06-52-526-666 telefonszámon vagy a info@gsv.hu emai-címen.

GSV magazin

A 2000 óta megjelenő ingyenes havi GSV Magazin című nyomtatott kiadványunkkal a családi építkezéseket, felújításokat szeretnénk támogatni. A magazinból az olvasó értesülhet a legújabb építőipari termékekről, fürdőszobai trendekről és a Gulyás Tüzép aktuális akcióiról. A GSV Magazin online verzióját itt találhatja meg. A kiadvány megrendelése esetén magazinunkat 1 éven át küldjük Önnek.

Hőkamerás vizsgálat

A Gulyás Tüzép szakemberei hőkamerás-vizsgálatot is vállalnak annak érdekében, hogy a hőszigetelési hibák felszínre kerülhessenek. A vizsgálat alkalmas az épületszerkezetek, szerkezeti elemek vizsgálatára, valamint a hőszigetelés állapotfelmérése, a hőszigetelési hiányosságok, elégtelen légzárás, valamint a hőhidak felkutatására, az átnedvesedés, páralecsapódás, penészesedés okainak feltárása is.

Otthon áruház

Áruházunkban 3.000 négyezetméteren széles termékválasztékkal, valamint gyors, szakszerű és kedves kiszolgáló személyzettel várjuk meglévő vevőinket és az új érdeklődőket is családbarát környezetben, könnyű parkolási lehetőséggel.

Számítógépes színkeverés

Festékrészlegünkön bel- és kültéri festékek, vakolatok számítógépes színkeverése mellett hozott minta alapján történő színazonosítással is várjuk vásárlóinkat.

Házhozszállítás

A GSV-nél házhozszállítást is igénybe vehet egyedi ütemezés szerint. Így a kiválasztott termék eljut a gyártótól a végfelhasználóig, közvetlenül az építkezés helyszínére. További információk: 30/985-7932 (Csontos Zsolt)

Gépkölcsönzés

A Gulyás Tüzépről munkagépeket is kölcsönözhet, többek között homlokrakodót, árokásót, villástargoncát, térkőroppantót és betonkeverőt. További információkat a következő telefonszámon kaphat: 30/985-7932 (Csontos Zsolt). Tekintse meg gépkölcsönzési listánkat!

Ajándékutalvány

GSV vásárlási utalvány: Lepje meg szeretteit, barátait GSV vásárlási utalvánnyal! Bármilyen alkalomra, egész évben kitűnő ajándék, melyet mindenki kedvére használhat fel, hogy otthona még szebb legyen.

Faanyag-védelem

Az épületfaanyag-védelemben a legjobb eredmény a fa védőszerbe történő áztatásával érhető el. Nálunk a faanyagot gomba- és rovarkárosodás elleni védelemmel ellátva is megvásárolhatják.

Vásárlások követése

Ha Ön kevesebb terméket vásárolt és szeretne pótrendelést leadni, rendszerünkben könnyen visszakereshető az előzetesen vásárolt termék típusa. Így ugyanolyan színárnyalattal és műszaki paraméterekkel rendelkező terméket tudunk biztosítani Önnek.

Fizetési lehetőségek

Áruházunkban a nagyobb kényelem és rugalmasság érdekében több lehetőséget is biztosítunk az alábbiak szerint:
• bankkártya
• GSV vásárlási utalvány

2016. januártól NEM fogadunk el Erzsébet és Posta Paletta utalványt!

Garancia

A GSV (Gulyás Tüzép) 30 éves szakmai tapasztalatával minőségileg ellenőrzött termékeket nyújt akár 5 év rendszergaranciával. Nevünk garancia arra, hogy pontosan, gyorsan és megbízhatóan teljesítsük a vevői igényeket személyre szabott megoldásainkkal. Reklamáció esetén azonnal intézkedünk és segítünk a problémák megoldásában.