Szakember válaszol - Mapeflex Blackfill - vizes vagy száraz helyzetekben
Szakember válaszol – Mapeflex Blackfill – a valaha volt legfeketébb tömítő vizes vagy száraz helyzetekben

Szakember válaszol – Mapeflex Blackfill – a valaha volt legfeketébb tömítő vizes vagy száraz helyzetekben

A tömítő anyagok használatának fontossága nem csak az építkezés, felújítás során fontos, de a váratlan helyzetek kezelésére is életmentő megoldás.

Mostani írásunkban egy sokoldalú tömítő anyagot mutatunk be mely egészen a zsindely ragasztástól a vészhelyzetekben is nagy segítség vizes és száraz helyiségekben egyaránt. Bemutatjuk a Mapei segédanyaggyártó cég bitumenes tömítő ragasztóját a Mapeflex Blackfill-t.
A valaha volt legfeketébb bitumenes, rugalmas hézagkitöltő anyag ragasztó ereje legendás. Alkalmazása sokrétű hiszen lemezek ragasztására, tetők vízszigetelő rétegének tömítése mellett vizes, nedves alapfelületek réseihez, repedésinek lezárására biztonsággal alkalmazható. Ez az univerzális anyag tartósan megőrzi tapadóképességét és rugalmasságát így régi, elhasználódott bitumenes lemezek tömítésére is használható. További előnye, hogy kinyomás után az anyagot azonnal érheti csapadék mivel nem hajlamos átázásra, nem oldódik vízben. Használja ki a Mapefelx Black Fill bitumnes tömítő anyag ragasztó erejét otthonában felmerülő kárelhárításra száraz és vizes helyzetekben.

GSV