Már fekete színben is: bemutatkozik az új Ravak freedom W kád
Már fekete színben is: bemutatkozik az új Ravak freedom W kád

Már fekete színben is: bemutatkozik az új Ravak freedom W kád

Bemutatkozik a RAVAK új fekete Freedom W falhoz helyezhető kádja, mellyel könnyebb szerelembe esni, mint gondolnád – szokatlan fekete színvilága vonzza a tekinteteket, karakteres megjelenésével stílust visz a fürdőszobába és végül, de nem utolsó sorban egyedi kialakítása révén tökéletesen ötvözi a térben álló, illetve a klasszikus kádak előnyeit! Amennyiben szeretnél még többet megtudni a a legújabb RAVAK Freedom W kádról, amely íves vonalvezetésével és rendhagyó szépségével téged is nap, mint relaxációra csábítana, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!

Még mielőtt középpontba helyeznénk blogposztunk főszereplőjét, felhívjuk figyelmedet, hogy a Ravak  2021. december 31-ig minden kádra (kivéve Domino) élettartam garanciát vállal,  mert hisznek egyedülálló termékeik magas minőségében! Amennyiben fürdőszobatervezés- vagy felújítás előtt állsz és fontos számodra, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő kádat válassz új fürdőszobádba, akkor van egy tippünk: dönts a RAVAK mellett! A kihagyhatatlan ajánlat után pedig azonnal vissza is térünk a fekete Freedom W kádhoz és 6 pontba szedve megosztunk veled mindent, amit tudnod érdemes újdonságunkról!

1. A fekete Freedom W kád falhoz helyezhető kialakítása ötvözi a szabadon álló és a hagyományos egyenes kádak minden előnyét – amíg a falnál lévő szélesebb felület tökéletes helyet biztosít mindennek, amire szükséged lehet fürdőzés közben, addig a másik oldal íves vonalvezetése és keskeny pereme pedig gondoskodik a térben álló kádakra emlékeztető elegáns megjelenésről.

 

2. Az új Freedom W kád fekete külső és fehér belső színkombinációja követi a legújabb trendeket és még stílusosabb fürdőszobai enteriőrök létrehozására inspirál.

3. A fekete Freedom W kád csaptelep választás tekintetében bizonyos szabadságot biztosít, válogathatsz a megszokott fali csaptelepek közül, de dönthetsz kádperemre szerelhető vízesés csaptelep mellett is, növelve ezzel a fürdésélményt és az enteriőr pazar összképét!

4. A fekete Freedom W kád 166 x 80 cm-es méretének és a középen elhelyezett lefolyónak köszönhetően kényelmes fürdőzést biztosíthat, akár két személy számára is!

5. A fekete Freedom W kád kiváló minőségű akril alapanyagból készül, ezáltal tapintása meleg és a víz is lassabban hűl ki benne, így csupán rajtad áll, hogy mennyi idei tarthat a testet, lelket melengető forró fürdőzés!

6. A fekete Freedom W kád gyártásához öntött akrillemezt használnak, amely hosszútávon megtartja formáját, nem görbül, nem reped! Tudtad? Formázás után a kád hátuljára az átlag gyártókhoz képest dupla mennyiségű, azaz 14 kg műgyantába kevert üvegszálat hordunk fel, így a szóban forgó kád extrémebb terhelésnek is ellenáll!

 

GSV