Így lehet egyszerre stílusos és funkcionális 7 nm-es fürdőszobád -
Így lehet egyszerre stílusos és funkcionális 7 nm-es fürdőszobád

Így lehet egyszerre stílusos és funkcionális 7 nm-es fürdőszobád

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok – akik legalább egy gyermeket nevelnek (a gyermek már a várandósság 12. hetétől számít) – már meglévő otthonukat tudják szépítenibővítenikorszerűsíteni. 

A szóban forgó állami támogatás a költségek felét, maximum 3 millió forintos segítséget jelent a családoknak és minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújítására is. Ha fürdőszoba, akkor pedig RAVAK, így a gyártó úgy döntött, hogy a fürdőszobafelújítás előtt állóknak nyújt segítséget legújabb írásában! Méghozzá négy olyan komplex fürdőszobai megoldással, amelyek Török Bernadett lakberendező és a RAVAK szakértő csapata közreműködésével jöttek létre és nem csak az utolsó milliméterig átgondoltak, de megfelelnek a mai trendeknek, mi több még könnyen megvalósíthatóak is!

Adott egy fürdőszoba, amely nem túl kicsi és nem túl nagy, mondhatni, hogy kényelmesen elfér benne minden, amire szükségünk lehet! Mi volt az első lépés, amely megelőzte a tervezést?  A gyártó kiválasztva az egyik legapróbb részletekig átgondolt termékcsaládját, a közel 250 darabból álló RAVAK CHROME koncepciót, amelyben fürdőkád, kádparaván, többféle kivitelezésű zuhanykabin, zuhanytálca, zuhanyfolyóka, WC, bidé, mosdó, fürdőszobabútor, különféle típusú csaptelepek és még fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatóak!Az ovális formavilág jellemezte CHROME koncepció óriási választékából pedig olyan termékek kerültek a szóban forgó fürdőszobába, amelyek hosszútávon elégedetté teszik a felhasználókat!

A 150×70 centiméteres RAVAK CHROME kádat komfortos belső kialakítása – íves vonalvezetés, enyhén lejtő hátoldal és függőleges oldalak –sokoldalú használhatósága és legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő öntött akril alapanyaga teszi igazán felhasználóbaráttá és időtállóvá. Bár a fürdőszobában megtalálható egy kényelmes zuhanyzásra alkalmas, 90×90 cm méretű zuhanyzó, a kádat kádparavánnal kiegészítve, gondolva ezzel a kisgyermekes családokra és az önfeledt pancsolásra! A kádparavánok tökéletes megoldást biztosítanak a kifröccsenő víz ellen!  

 

A praktikus tárolóhelyekről az idei évben megújult CHROME fürdőszobabútorok – új fogantyút kaptak, így még stílusosabb, még tetszetősebb megjelenést tudhatnak magukénak – gondoskodnak! Amíg a mosdó alatti szekrény két tágas fiókkal rendelkezik, addig a magas fali szekrény három üvegpolcot rejt a különféle tárgyak elhelyezésére!

 

A “nagyobb” szaniterek és bútorok mellett pedig abszolút szóra érdemesek a fürdőszobában megtalálható mosdó- és zuhanycsaptelepek – Gondoltad volna?  A RAVAK csaptelepek akadálymentes működéséért több, mint 700 000 mozdulatból álló tesztsor kezeskedik! – a háromfunkciós zuhanyfej, a kényelmes zuhanyzáshoz elengedhetetlen praktikus zuhanyülőke és a különféle kiegészítők is, melyek felteszik az i-re azt a bizonyos pontot!

 Keresd Áruházunkban Ravak termékeinket és alkosd meg álmaid fürdőhelyiségét!

GSV