Építse velünk otthonát részletek

Melegburkolat

Melegburkolati kategóriánkban megtalálják többek között a minőségi fa parketta óriási választékát, illetve a laminált padló strapabíró termékeit.

Tapéták, festékek

Tapéta részlegünkön megtalálhatja a legmodernebb típusoktól, a klasszikus mintákkal szereplő tapétákig az összes változatot. Emellett a színspektrum szinte összes színe megtalálható festékeink között.

Kedves Látogató!
Tájékoztatni szeretnénk, hogy a GSV Kft (Gulyás Tüzép) kereskedelmi tevékenységét a HUF-BAU Kft-vel 2014. január 01-vel megszüntette.
Tisztelettel:
GSV Kft vezetősége

Legfrissebb blog bejegyzések tovább az összes bejegyzésre

Átlós – diagonál burkolás illusztráció

Átlós – diagonál burkolás

|   Fürdőszoba

Egy építkezés, felújítás mindig sok „fejfájással” és rengeteg kérdéssel…

Mi az a gyeprácskő?

|   Építőanyag

A gyeprácskő, más néven pázsitrácskő, arra jó, hogy legyen egy szilárd, esetünkben, beton burkolat az adott udvarrészen például…

Miért zuhanykabin?

|   Fürdőszoba

Tagadhatatlan a tény, hogy a zuhanyozás egyre kedveltebb. Fiziológiai értelemben élénkíti a vérkeringést…

Építkezés, lakásfelújítás felsőfokon

A GSV Kft. (Gulyás Tüzép Debrecen) célja, hogy komplex, magas minőségű szolgáltatási csomagjaival a tervezéstől a megvalósításig professzionálisan támogassa az építkezők, felújítók igényeit.
GSV Magyarország egyik vezető építőanyag és kerámia forgalmazója, már 1991-től meghatározó szereplője a magyar építőanyag piacnak. Vállalatunk az építőipari anyagok - tégla, szigetelőanyag, nyílászáró, tetőfedő anyagok, térkő, festék - mellett burkolatok, kádak, zuhanykabinok, szaniterek, csaptelepek, fürdőszobabútorok és kiegészítők széles skálájának kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.
Ha szeretné megismerni a legújabb építőipari trendeknek megfelelő széles termékkínálatunkat, kérjük, látogasson el debreceni Otthon Áruházunkba, ahol hasznos szakmai tanácsokat is kaphat!