LAUFEN-A bidéfunkciós WC-k - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
LAUFEN-A bidéfunkciós WC-k

LAUFEN-A bidéfunkciós WC-k

A 21. századi ultramodern világban egyre több területen törekszünk az automatizmusra,a kényelmi funkciók növelésére. Napjainkban egyre több „okos” eszköz jelenik meg a piacon. Az okos telefon, okos TV és az okos óra után pár éve megérkezett az okos WC is Európába. Laikusként azt hihetnénk, hogy csak egyszerű toalett, beépített bidé funkcióval, de a valóságban ennél többről van szó. Az okos WC teljes körű kényelmet biztosít a legkisebb helyiségben, megjelenésével pedig tökéletes részévé válhat a fürdőszobájának.Napjainkban hatalmas problémát jelent a kevés vízkészlet. A WC-k öblítéséhez viszont elég sok vizet „pazarolunk” el. A svájci Laufen cég olyan technológiát fejlesztett ki, hogy sokkal kevesebb víz felhasználásával is ugyanúgy tudjon tökéletesen öblíteni. Wireless kivitellel készül, ami azt jelenti, hogy az ülőke rögzítésében nincs vezeték.

Sikerült kifejleszteniük a Cleanet Riva bidés WC-t, ami kis helyigényű és kompakt kialakítású. A WC kerámiateste zárt, rejtett víz és áramellátással rendelkezik. Higiénikus és könnyen tisztítható, perem nélküli forma LCC bevonattal kezelve. Forgatógombbal vagy távvezérlővel irányítható. Erőteljes, mégis gyengéd a vízsugara. A hölgyek számára kíméletesebb vízsugár gombbal. A mosófej minden használat előtt és után alaposan megtisztítja önmagát. A mosófeje cserélhető és egy takarógyűrűvel a kerámiába süllyesztették. A szagelszívása automatikus és aktív szenes szűrő rendszerrel történik. LED-es éjszakai fényjelző funkció is van benne. Külön programozható több felhasználóhoz külön-külön. Beépített öntisztító funkció, termikus tisztítással és vízkőmentesítéssel. Levehető az ülőke és a fedél duroplast műanyagból készült, valamint lecsapódásgátlással lett ellátva. Beépített hangszigetelés van a kerámiában. Alacsony energiafogyasztással rendelkezik. Egyszóval minden igényt kielégít.

A másik ilyen bidéfunkciós WC-je a Laufennek a Clenset Navia. Egy kicsit kevesebb funkciót tud, mint a Riva, de ez a termék is nagyon kényelmesen használható. Egyszerű design, könnyen használható funkciók. Időtlen esztétikája, és szabványos méreti miatt tökéletes bármilyen fürdőszobai környezetbe. A technológia teljesen láthatatlan a zárt kerámia testből. A könnyen elérhető forgó gomb lehetővé teszi a zuhanyfunkciók egyszerű és intuitív működését. Minden zuhanyfunkció egyszerűen vezérelhető az alkalmazás segítségével. Ezzel a vízhőmérsékletet is könnyen beállíthatja és a szolgáltatási értesítéseket, valamint a felhasználói profilokat kezelheti. LCC felületkezelése, és perem nélküli kialakítása van. A teljes és széles vízsugarának köszönhetően, gyorsan gyengéden és alaposan tisztít. A designer Peter Wirz mottója ezzel a két termékkel kapcsolatban pedig az, hogy: „A tökéletességünk álma a harmóniában rejlik, amely mindig szorosan kapcsolódik az egyszerűséghez.”

Termékeinket megtekinthetik a GSV új Exclusive áruházrészében. Kérdés esetén keresse bizalommal értékesítőinket

Sára