Elérhető a Semmelrock inspirációs katalógusa a Kerti Ötletek 2024! - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Elérhető a Semmelrock inspirációs katalógusa a Kerti Ötletek 2024!

Elérhető a Semmelrock inspirációs katalógusa a Kerti Ötletek 2024!

A hagyományosan tavasszal megjelenő katalógus 133 oldalon keresztül mutatja be a 2024-es év termékportfólióját. Kreatív megoldásokat és inspiráló ötleteket mutat be álmai kertjének megvalósításához! Kövesse velünk a legfrissebb kerti trendeket!

Az idei újdonságok között büszkén mutatjuk be három teljesen új térkövünket: a Ventura kombit, a Parcettot és a Suprema kombit. Ezek a letisztult és izgalmas formavilágú termékek kiválóan alkalmasak gyalogos és gépjármű forgalommal terhelt területek burkolására egyaránt.

Mindemellett az idei portfólió a Bradstone Lias termékcsaláddal is bővült, melynek részeként kerítéselemek, lépcsők és szegélyek is elérhetőek a kínálatban, teljeskörű megoldást kínálva a kert kialakításához. Ez a természetes megjelenésű burkolat ideális választás minden olyan kerttulajdonosnak, aki szeretné környezetét egyedi és stílusos módon kialakítani. A Bradstone Lias termékek tökéletesen illeszkednek a hagyományos és mediterrán stílusú kertekbe, azokat egyedivé és hangulatossá varázsolva.

Merítsen inspirációt az Új Kerti ötletek katalógusból és ismerkedjen meg a megújult Garden Visions mobilalkalmazásunkkal is, amely segít megtalálni az Ön kertjéhez leginkább illő Semmelrock termékeket.

A prospektus megtekinthető ITT >>

 

 

Sára