Időtálló, praktikus otthon - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Időtálló, praktikus otthon

Időtálló, praktikus otthon

Egy nagyon kedves fiatal pár budapesti ingatlanának felújítási terveit mutatom be, melyben ügyfeleim modern, fiatalos, kontrasztos enteriőrökre vágytak. A projekt során a szín- és anyagválasztás szempontjából a világos, ugyanakkor kontrasztokkal teli terekre helyeztük a hangsúlyt, otthonos, meleg érzetű fahatással kombinálva. Az ingatlan különböző helyiségein végigvonul egy egységes, modern, letisztult stílus. Törekedtünk az időtállóság és praktikum kombinációjával megvalósítani a kívánt célt.


A fürdőszoba alapját fehér visszafogott mintázatú márványhatású burkolat adja, amit chevron (halszálka) mintás fahatású lappal kombináltunk, így megteremtve a fiatalos, melegséggel teli hangulatot. Matt fekete szaniterekkel és kiegészítőkkel emeltük ki a helyiséget.


Az egész ingatlan padlóburkolata egy középárnyalatú fahatású halszálka mintás laminált padló, mely optikailag vezeti a szemet, ezt hangsúlyoztuk ki a sötét szegőléccel.
A falak világos alaptónust kaptak, amit látszóbeton felülettel, egyedi tapétával és halszálka mintás laminált padlóval felfuttatott falszakasszal varázsoltunk látványossá.


A vendégszoba/dolgozószoba is követi az ingatlan más helyiségeiben megjelenített stílust és színvilágot, amit egy nyugalmat sugárzó tapétával és egyedi, szintén kontrasztos színnel megálmodott bútorral varázsoltunk látványossá.

 

A kis alapterületű hálószobában is a világos kasmír és fekete kiegészítők váltakozása jelenik meg. Ügyfeleimnek nem volt lehetőségük gardróbhelyiségre, viszont egy igényeikre szabott kiosztású, teljesen egyedi beépített gardróbszekrényt terveztünk, aminek különleges eleme az íves tükör. Az egyedi tervezésű ágyat az éjjeli lámpaként választott függesztékek emelnek ki. Nem utolsó sorban a TV fal is egyszerű, mégis látványos design kialakítást kapott.

Szőke Zsaklin
Zsaklin Interior Design
www.zsaklindesign.com

Sára