Pocsaji Bölcsőde -
Pocsaji Bölcsőde

Pocsaji Bölcsőde

A bölcsődék fontos szerepet játszanak a gyermekek korai fejlődésében és nevelésében.
A gyermekünk számára megfelelő bölcsőde kiválasztásakor fontos szempont, hogy biztonságos, otthonos hely legyen.
A Pocsaji Bölcsőde nevelőtestülete azon dolgozik, hogy a gyermekek élményekben gazdag óvodai életet éljenek, miközben képességeik megfelelőképpen fejlődnek, személyiségük gazdagodik, elsajátítják az egészséges életmód szokásrendszerét, szilárd erkölcsi normákat tesznek magukévá, és mindeközben felkészülnek az iskolai életre.

 

Ehhez pedig szükség van arra is, hogy egy modernizált, kényelmes, szép helyen töltsék a mindennapokat. Ennek hatására 2022-ben teljes felújításon esett át az épület.
A játszószoba új Aspen Oak 4V 8mm-es laminált parkettát kapott, amely sötét színének köszönhetően, maximálisan harmonizál a világos berendezéssel. A folyosó Eurogres Gresline B01 beige 30×30-as csempéivel került modernizálásra. A fürdőszobába Alföldi WC és mosdó került beszerelésre. A WC tartály pedig a Laguna stoppos tartályai közül került kiválasztásra. A helyiség még a Niagara Wellnes zuhanykabinjával is ki lett egészítve. A Magnum Mud/Life burkolatai pedig új életre keltették a konyhát és a szervervízszobát.


Az udvar a Frühwald classic térkő borításával kapott új arculatot. A munkálatokhoz szükséges segédanyagokat a Mapei és Profilplast gyártók termékeiből választották.

Kivitelező: Németh 99 Bt.

Sára