Modern stílus, színes elemekkel -
Modern stílus, színes elemekkel

Modern stílus, színes elemekkel

Ha már itt a nyár egy igazán színes és figyelemfelkeltő otthont szeretnénk bemutatni. E havi magazinunkban Szakály János egyik nagyon hangulatos és kifinomult munkáját szeretnénk megismertetni olvasóinkkal.
A tervező a tervek megvalósítása előtt alaposan kivizsgálja, hogy hányan fogják használni az adott ingatlant, milyenek a szokásaik és mire lesz igényük a mindennapokban.


Jelen bemutatott ingatlan abszolút modern, barátságos és harmonikus színvilággal rendelkezik. Dominál a kék, fekete és szürke, amelyeket finoman vegyít a rózsaszín és fa hatás kombinációjával, ezzel megteremtve az otthonosságot. A fürdőszobában is helyet kap a márvány hatású világos burkolat és a kellemes lilásrózsaszínes mozaik. Az integrált LEDek és a falsík alatti zuhanyrendszer moderné teszi a klasszikus mintákat.

A bátor színhasználat akár bántó is lehetne de itt teljesen nyilvánvaló, hogy minden kiegészítő, tapéta, dekoráció azzal a célra lett betervezve, hogy megadja a tulajdonosoknak a mindennapi luxus és kényelem igényét egy színes és vonzó otthonban.
A konyha klasszikus vonalait jól ellensúlyozza a márvány óriáslapokkal.
A lakás kelet-nyugat fekvésű így a terek fényesek és tágasak.

A színek mellett nagy hangsúlyt fektet a megfelelően elhelyezett világításokra és a puha, kifinomult textilekre, amelyek tovább mélyítik a helyiség karakterét. A kiválasztott tapéta egyaránt megjelenik a nappaliban, a hálószobában és a fürdőszobában is, mégis minden helyiségnek a maga nemében adja meg a karaktert.
Szakály János debreceni belsőépítész munkájában úgy van vegyítve a modern stílus, a színes mozgalmas elemekkel, amelyek itt-ott az avantgárd stílust idézik, hogy még sincs meg a bántó hatása. Személyre szabott és különleges, ez a mottó illik az ő munkáira.

Belsőépítész: Szakály János
www.szakalyjanos.hu

Sára