Fekete Farm Rendezvényház -
Fekete Farm Rendezvényház

Fekete Farm Rendezvényház

A nyár kezdetével minden évben megkezdődik az esküvői főszezon is. Ennek a jeles napnak a megszervezésének az első lépése mindig a tökéletes helyszín megtalálása. Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő helyet, számtalan szempontnak meg kell felelnie. Fontos, hogy milyen a stílusa, a hangulata, valamint, hogy a szolgáltató milyen ételeket, italokat, technikai lehetőségeket vagy szállást tud biztosítani. Az ifjú párok körében egyre kedveltebbek azok a színterek, amelyek a város zajaitól távolabb esnek, ennek köszönhetően pedig nyugodtabb, természetközelibb környezetben ünnepelhetnek.


Ilyen lehetőségeket biztosít a Debrecen közelében lévő rendezvény komplexum, a Fekete Farm Rendezvényház. A komplexum Kelet-Magyarország egyik legkedveltebb esküvő helyszíneinek egyike. A rendezvényház saját tóparti kis kápolnával büszkélkedhet, ahol számtalan pár fogadott már örök hűséget egymásnak. Festői látványt nyújt a násznép számára a zöld környezet és a fehér dekoráció. A szertartást követően a mulatság számára a rendezvényház termei adnak otthont, amely két különböző méretben is igénybe vehetőek. Az esküvőt követően, a távolról érkező vendégek számára a Fekete Farm szálláshelyei rendelkezésre állnak.
A 2023-as év folyamán a komplexum felújításon esett át, melynek befejezését követően már megszépült külsővel várta első vendégeit.

A rendezvényterem padlójára a Novabell Myspace Bamboo Rett 20×90 cm méretű fahatású, padlólap került. A burkolat színvilága jól harmonizál a fal színével. A mosdók vízelvezetőrendszerének részeként, a Mofém márka padló lefolyója és automata mosdószelepe került beszerelésre.
A panzió épületében a földszinti fürdőszoba hideg padlóburkolata, a spanyol márkájú TAU Ceramica termékvonalától kapott új külsőt. A földszinti és az emeleti fürdőszobák az Emigres és Rako gyártók széles választékú falburkolatai közül kerültek felhelyezésre. A mosdók, zuhanykabinok, WC csészék és ülőkék a Wellis repertoárjából kerültek kiválasztásra. Ezen helyiségek Hansgrohe csaptelepekkel, Invena zuhanyrendszerekkel, Ravak zuhanyajtóval, Geberit beépített WC tartállyal, valamin Alföldi mosdóval is ki lettek egészítve. A fürdőszobák egyikének ékét képezi a Vento mosdószekrény szett, amely tükörrel is kiegészíti a teret.

A felújítások Héjasné Bedő Erika ötletei alapján készültek el. A kivitelezésében a Gulyás Tüzép munkatársai, Kiss Nikolett burkolattervező, illetve Korcsmárosné Magdi, értékesítő munkatársak segítették a munkálatokat. A kimagaslóan összehangolt együttműködésnek köszönhetően készült el kevesebb, mint két hónap alatt a teljesen új helyszíni arculat.
Meghitt, romantikus és elegáns kialakításának köszönhetően még sok ifjú pár álmai valósulhatnak meg a Fekete Farm Rendezvényházban.

Tulajdoni visszajelzés: A kínálatban széles a választék és minőségiek a termékek. A segítőkész és kedves dolgozóknak köszönhetjük, hogy ennyire gyorsan megújulhatott a komplexum. Külön szeretnénk köszönetet mondani Kiss Nikolettnek és Korcsmárosné Magdinak, hogy segítették a munkánkat a teljes folyamat során.

Sára