Mit kell tudni a Gerard tetőről? -
Mit kell tudni a Gerard tetőről?

Mit kell tudni a Gerard tetőről?

A tetőfedő anyag befolyásolja az épület tetőszerkezetének kialakítását. A kiválasztásánál számos tényezőt figyelembe kell venni, mint például a kivitelezhetőséget, a minőséget, az esztétikai vonásokat, valamint az árat. A minőség megválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy az épület hol, milyen éghajlati viszonyoknak kitéve helyezkedik el, hiszen egy alpesi területen fekvő épület más időjárási feltételeknek van kitéve, mint egy vízparti, mediterrán otthon. A gondos felmérés és kiválasztás segítségével elkerülhetőek a beázással, rongálódással járó kellemetlenségek.
A tetőfedő anyagok színes palettával rendelkeznek, de a szó hallatán a legtöbbek számára a kerámia és beton cserép, a cserepeslemez, valamint a bitumenes zsindely jut az eszükbe.
A Gulyás Tüzép kínálatában elérhető GERARD tetőfedő anyag nagy népszerűségnek örvend a vásárlóink körében. Szerkezetét tekintve alumínium-cink ötvözettel bevont kiváló minőségű acéllemez, amelynek felső rétege akrilgyantával van bevonva. Az akrilgyantát egy kőzúzalék egészíti ki, amelynek köszönhetően egy természetes hatást nyújt.
Ez a tetőcsalád színválasztékát tekintve széles választékban kapható. A formai kivitelezés révén elegáns megjelenést biztosít minden épület típus számára. A rétegösszetétele miatt nem kell aggódni a mohásodás és a korrózió ártalmai miatt.
A szerkezetét tekintve könnyű, extrém időjárási viszontagságoknak is ellenál, amely a vízszintes rögzítési rendszerének és szoros egymáshoz kapcsolódásának köszönhető. Vízállóságát tekintve kiváló minősítést kapott, hiszen a hó, jég és a fagy sem okoz kárt benne.
A rendszerkiegészítőket tekintve a Gerard tetőrendszer rendelkezik az egyik legszélesebb összetétellel. Nemcsak kúpelosztókat, orom szegélyt és szellőzőt, de vápákat, keményszegélyeket, falszegélyeket és ereszlemezeket is tartalmaz. Ezeknek köszönhető, hogy az esztétikai kialakítás magas színvonalat képvisel, valamint komplettebb és jobb tetőt is kapunk.
A legtöbb tető esetében fontos a rendszeres karbantartás, hogy időtálló építmény lehessen, ellenben a Gerard tető nem fagy fel, nem reped, nem bontja meg a szél, így nem igényel rendszeres gondozást sem.
A téli szezon kezdete előtt a lehulló faleveleket érdemes kitakarítani a csatornákból.

Sára