Tőlünk épült - Előtérben a fürdőszobák -
Tőlünk épült – Előtérben a fürdőszobák

Tőlünk épült – Előtérben a fürdőszobák

Áprilisi referenciánk egy Debrecen kertvárosi övezetében található ingatlan, amelynek tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a fürdőszobák kialakítására. Minimalista, modern, mégis színekben gazdag otthonról beszélünk. A tulajdonosoknak konkrét elképzeléseik voltak az épülettel kapcsolatban, amiket segítettünk megvalósítani.

Az előtérbe lépve a Paradyz My Way Calacatta márványmintás matt padlója kap szerepet, amely a ház nagy részében rendkívül stílusosan jelen lesz. A földszinten található a konyha egybenyitva az ebédlővel, tágas terek jellemzik a szintet. A fehér fényes konyhabútorok dominálnak, de ízlésesen megjelenik a rózsaszín is kellemes egységet alkotva. A tér adottságaiból látszódik, hogy megfontoltan választották ki a bútorokat, kiegészítőket, okosan használták a színeket.

Az ebédlőből egy tágas, fényes nappali, közösségi tér nyílik, amelyet MOPA dekorpanelekkel dobtak fel és a legújabb padlódivat, a vinyl található meg benne az Arbiton – Bergen termékcsalád oak színében.

A földszinten található továbbá a család egyik kedvenc része a türkiz fürdőszoba, amely falaihoz Ragno – Frame falicsempét választottak. A fürdőszoba éke egy szabadon álló kád, a méltán híres Wellis Arezzo, amely kiegészül a Wellis Rundo Solo kádfeltöltő csapteleppel. A falon Radeco törölközőszárító látható. Szaniterekben még szerepet kap a Marmy Lisette mosdó Wellis Rundo mosdócsapteleppel. A mellékhelyiségben Marmy Flavia mosdó és Ravak Classic Rimoff WC található, Ravak Classic Slim WC ülőkével és Geberit Sigma 50 nyomólappal. Rendkívüli módon harmonizálnak egymással a berendezések.
Az emeleten található a család hálószobája Magnum Arbo Lavato padlólappal lerakva és egy közösségi, tágas tér is.

Az emeleti fürdőszobában a rózsaszín dominál, itt fekete szaniterekkel álmodták meg a berendezést. A padlólap a már említett Paradyz My Way Calacatta, falicsempének pedig Bestile – Nolita termékcsaládjából választottak. Rosa Glass Aura fekete mosdó található még benne, hozzáillő fekete mosdócsapteleppel, amelyet a Wellis – Mamba termékcsaládjából szereztek be.

Tulajdonosi visszajelzés:
Nagy kedvencünk a fürdőkád, sok segítséget kaptunk az értékesítő, illetve a burkolattervező kollégáktól, leginkább a fürdőszobák tervezésében, amit ezúton is köszönünk szépen.

Sára