Szakember válaszol - Miért válasszuk a vinyl padlókat? -
Szakember válaszol – Miért válasszuk a vinyl padlókat?

Szakember válaszol – Miért válasszuk a vinyl padlókat?

Amikor építkezésre vagy felújításra kerül a sor, az egyik felmerülő kérdés biztosan az, hogy milyen burkolatot válasszunk otthonunkba. A Gulyás Tüzépen a hidegburkolatok mellett hatalmas a melegburkolat választék is. A vinyl padlók az utóbbi évek slágertermékei, mivel környezettudatosak, mutatósak és minden enteriőrbe illenek.
Előnye az, hogy otthonunk bármely helyiségében elhelyezhetjük őket. Legyen szó akár a magas igénybevételnek kitett forgalmas nappaliról, akár a fürdőszobáról, konyháról, ahol a padló és a víz találkozása megszokott, ugyanis vízállóak, rugalmasak és ütésállóak. Gondoljunk csak bele mennyire esztétikus megoldás, amikor az egy légtérben található konyhába és nappaliba ugyanolyan padló kerül, sőt így még optikailag is növelhetjük a rendelkezésre álló teret.
A lerakás módjának tekintetében választhatunk öntapadós, ragasztós vagy klikkes típust is. Ápolás tekintetében sem kényes, elegendő a langyos, enyhe tisztítószeres felmosás, feltörlés, vagy az alapos porszívózás, rendkívül könnyű tisztítani.

Tulajdonságok:

-100% vízállóság
-magas hőáteresztő képessége miatt padlófűtéshez is kifejezetten ajánlott
-élethű, esztétikus megjelenés
-extrém tartós, kopásálló
-környezettudatos, nem mérhető károsanyag kibocsátása

Sára