Tőlünk épült - Teljes összhangban -
Tőlünk épült – Teljes összhangban

Tőlünk épült – Teljes összhangban

Ebben a hónapban Nyíregyháza csendes, kertvárosi részében mutatunk be egy újépítésű családi házat. A ház tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a tágas terek kialakítására, valamint az időtálló burkolatok kiválasztására. A tulajdonosok nem ismeretlenek számunkra, hiszen már nem először választanak minket felújítás és építkezés során, amit ezúton is köszönünk Nekik!

A ház belső terében (a konyhában, nappaliban és a folyosón) az Emigres Metropoli Blanco 60×120 cm-es padlólapja „dominál”, ami egy kellemes, otthonos hangulatot keltő burkolat, gyöngyházfénnyel. A nappali amerikai stílusban egy légtérben van a konyhával, a púderrózsaszín betétek, illetve bársony berakások mindenhol visszaköszönnek a lakáson belül. Harmonikus, minimalista stílus jellemzi a konyhát is. A LED világítás megfigyelhető, hogy a ház egészében központi szerepet játszik.

A földszinten található a mellékhelyiség és egy kis fürdőszoba is, amelynek burkolatai a Tau Channel termékcsaládé és található benne egy Hüpe walk-in zuhanykabin is. Az emelten lévő nagy fürdőszoba csempéi a Paradyz Woodskin termékcsalád részei, valamint a padlólap Novabell Artwood. Mindkét helyiség esetében Ravak és Geberit fürdőszobabútort, Hansgrohe csaptelepeket és Villeroy & Boch Architectura szanitert használtak.
Az emeleten találhatóak a lakóterek, a gyerekszoba és a hálószoba is. A gyerekszobába betérve ismét a bársony, púderrózsaszín elemek találhatóak meg teljes harmóniában, a szoba nagyon praktikusan lett kialakítva, tinédzserkorban is megállja majd a helyét. Arbiton – Napoli Amonia laminált padló kapott szerepet mindkét helyiségben.

A ház részét képezi 2 terasz is, amelyek padlólapja a Novabell Walking termékcsalád részei.
Letisztult, tágas, modern családiház képét nyújtja a bemutatott referencia otthon. A modern és a minimalista stílus keverékeként tudnánk definiálni a kialakított enteriőr megjelenését.

Tulajdonosi visszajelzés:

Külön szeretnénk kiemelni és megköszönni a tervező lányok munkáját és kreativitását, Labanczné Julikának a maximális segítségét, kedvességét. Kiemelném még az építőanyagok minőségét, illetve a bőséges, széles választékot.

Sára