Lakberendezői rovat - Loft stílus jegyében -
Lakberendezői rovat – Loft stílus jegyében

Lakberendezői rovat – Loft stílus jegyében

E havi lakberendezői rovatunkban szeretnénk bemutatni Prokopp István lakberendező lehengerlő munkáját, a Debrecenben hamarosan nyíló Urban Hotelt.
Bája a kettősségében van, a téglafalak, fémes hatások, fekete kiegészítők szépen beleilleszkednek a loft stílusba, mégis a tervek nem a nyers erőt, robosztusságot szimbolizálják, inkább egy kellemes, modern belsővel találkozunk.

Már a recepción belépve egy rendkívül karakteres színeiben erőteljes tapétával találkozunk, amely a koncepció egészében is többször megjelenik, a mennyezeten és a tükrös elemeken újra és újra hangsúlyozzák ezt a jellegzetes design elemet. Ettől az elemtől a fogadótér egyedi, az egész helyiség, könnyen megjegyezhető, pazar színvilágú, mozgalmas az amúgy nyugodt színek világában, mint a taupe, a szürke és a fehér kombinációja.
A szobákban is egyedi karakterek köszönnek vissza, nem véletlen a szobák elnevezése (Filozófikus, Lírikus és Metál) sem, amely már előre vetíti milyen hangulatban találjuk majd magunkat.
A tervező minden térben nagy hangsúlyt fektet a tükrös elemekre, a lámpákra, de a fények használata mellett sem szabad elmennünk, ami mindenféle hangulathoz jól illeszkedik, hiszen a hangulatvilágítástól, az olvasó és mennyezeti LED-ek használata is különleges a hálószobák tekintetében is.

A padlószőnyegeket mindenképpen ki szeretném még emelni, hiszen kellő melegséget, luxust és egyedi karaktert adnak a szobának. Minden szőnyegben megtalálhatóak azok a tónusok, amelyek a szoba és hozzá tartozó fürdőszoba színvilágában jelen vannak.
A terek magukért beszélnek, a vendégek elkápráztatása a cél, ahol mindenki megtalálhatja a karakteréhez közel álló szobát és a mozgalmas fogadóteret, ahol a barátaival vagy a családdal kikapcsolódhat.

Sára