Válogatás a 2022. évi referenciáink közül -
Válogatás a 2022. évi referenciáink közül

Válogatás a 2022. évi referenciáink közül

 

Egyetem Tower
2022-ben is számos nagy beruházásnál, családiházas építkezésnél és felújításnál választották a Gulyás Tüzépet! Az egyik ilyen nagy büszkeségünk Debrecen frekventált helyén, az Egyetem sugárúton – a Melange Kávéház helyén – újonnan épülő, exkluzív 65 lakásos komplexum, az Egyetem Tower, amely széleskörűen elégíti ki a lakók igényeit. A lakások mindegyike klimatizált és padlófűtéssel rendelkezik, melyekhez a hőt az épület hőszivattyúi állítják elő, ami nemcsak környezetbarát, de a legkomfortosabb technológia. A lakók biztonságáról a földszinten kialakított recepció/porta szolgálat gondoskodik, akik olyan kényelmi szolgáltatásokat is ellátnak, mint a házhoz rendelt csomagok átvétele, vagy akár a taxi rendelés. A tetőteraszon panorámás napozó, medence, jakuzzi és szauna várja a pihenni vágyókat a város felett.

Mercure Hotel Debrecen
A város központjában nyitotta meg kapuit 2022. nyarán a Mercure Debrecen. Turistákra és üzleti vendégekre is számítanak, éttermet, kávézót és konferenciatermeket is építettek a szállodához. Az Accor legújabb szállodájának vendégei négy emelet 135 szobájából, valamint 20 apartmanból válogathatnak.

Mercure Hotel Tokaj
Magyarországon a negyedik, vidéken viszont az első Mercure szállodát nyitotta az Accor Csoport, amely az egykori Tokaj Hotelből kialakított épületben 55 szobával gyarapítja a világörökségi helyszín szálláskínálatát.

Csokonai Színház
2020 szeptemberében megkezdődött a debreceni Csokonai Színház felújítása, amely a színház valamennyi belső terét érinti, illetve a külső részeket is. Ilyen nagymértékű átalakításra az elmúlt 30 évben nem volt példa a teátrumban. A tervek szerint 2023. nyarán nyitja meg kapuit a nézők előtt.

Rátka Sauska borászat
Mádtól mindössze néhány kilométerre, Tokaj-Hegyalján épült a Sauska borászat tokaji pincészete. A 4002 négyzetméteres épület alapvetően borászatnak épült, ahol borbemutató és borbíráló tereket is kialakítanak majd. A komplexum két, egymással szervesen összekapcsolt épületrészből áll.

Office Bay
A debreceni repülőtér melletti Multimodális Logisztikai Központban felépített mintegy 4 ezer négyzetméteres, modern irodaház a reptérre betelepülő szolgáltatásoknak nyújt inkubátorhátteret. Az Office Bay Irodaház több száz dolgozó munkahelye lett az átadást követően. Az épület terveit a Bord Stúdió készítette, a kivitelezést pedig a Hunép Zrt. végezte.

Tócóskerti Óvoda
Debrecenben 2022. októberében nyitotta meg kapuit az impozáns, modern Tócóskerti Óvoda. Az intézmény négy csoportszobája összesen száz gyermek fogadására alkalmas.

További referenciáink:

– Borostyán MED Hotel
– Pocsaj Óvoda
– Millenáris Park G épület
– Grand Hotel Tokaj

Sára