Tőlünk épült: Grana Antico Rendezvénytér -
Tőlünk épült: Grana Antico Rendezvénytér

Tőlünk épült: Grana Antico Rendezvénytér

A Natur Gold cégcsoport egy olyan frekventált elhelyezkedésű ingatlan impozáns belsőépítészeti kialakításába fogott az év elején, amely Grana Antico Rendezvénytér néven szakmai programok, konferenciák és élménysütések számára biztosít elegáns helyszínt a belvárosi Széchenyi Residence épületében. Az eredetileg irodai munkakörnyezet céljára kialakított helyiségek új funkciókat kaptak: a látványos társalgótér és bemutató konyha mellett kialakításra került egy 30 fős előadóterem és egy 12 személyes elkülönített tárgyaló is. A showroomban hamarosan olyan programokon való részvételre nyílik lehetőség, ahol ősi gabonákból készült sütőkeverékekből kenyeret, pizzát és egyéb pékárukat lehet majd készíteni a cég felkészült oktatóinak vezetésével. A reprezentatív megjelenés kialakításához elegáns 120x60cm-es padlóburkoló lapokat választottak (Cerrad Tassero Beige), melyek végig futnak a különböző belső tereken. Az egységes karakterű megjelenés, a szín-és anyagharmónia, a díszlécek, tapéták, falburkoló elemek konzekvens használata képezi az összekötő kapcsot az eltérő funkciójú helyiségek közt. Az új, finom megjelenésű beltéri ajtók helyenként falsíkba tolva adnak lehetőséget a terek szeparálásra vagy éppen igény szerinti egybe nyitására. A berendezés teljes mértékben a Megrendelő igényeihez igazítva, egyedi gyártásban, minőségi alapanyagokból készült. Változatos textúrák, szekcionált hangulatfények, dekoratív díszítő elemek és gondosan kiválasztott kiegészítők teszik teljessé az összhangot. Nagy gondot fordítottak a vizesblokk elegáns kialakítására is, amely szintén új csempeburkolatot (Alcor Atlanta), izgalmas és variálható világítást, minőségi mosdópultot és szanitereket kapott. A belsőépítészeti, lakberendezési tervek kifogástalan megvalósításért köszönet illeti a nívósan dolgozó kivitelezői gárdát, akikkel öröm volt a közös munka.
Az így elkészült, céljaiban és programjaiban a fenntarthatóságot előtérbe helyező Grana Antico Rendezvénytér hamarosan szakmai események, konferenciák és moderált kerekasztal beszélgetések reprezentatív megjelenésű helyszínéül szolgál, valamint megállapodás alapján igény szerint bérelhető is.

 

 

Tulajdonosi visszajelzés:

Kiemelt fontosságú volt, hogy a vendégtér esztétikus, elegáns, tartós burkolatot kapjon, és a padlólapok teljes méretükben megtekinthetők legyenek. A lakberendező által betervezett járólapokat, a vizesblokkok elegáns falicsempéit, szanitereit is sikerült a bemutatóteremben kiállítva, felburkolva megtekinteni és megvásárolni a hatalmas készletből. Köszönet illeti a vásárlások lebonyolításában segédkező munkatársakat a csempeosztályról.

Sára