Tőlünk Épült - kiengyensúlyozott megjelenés
Tőlünk Épült – kiengyensúlyozott megjelenés

Tőlünk Épült – kiengyensúlyozott megjelenés

Egyedi megjelenésű külső és tágas belső jellemezi júniusi számunk tőlünk épült otthonát. A ház tervezésnél egyfajta koncepció volt, hogy szakítson a sablonossággal, igyekeztek egyediségét, új formákat alkalmazni az otthonosság jegyében.
A ház külső modern stílus elemeit a barnás színárnyalatú Cerrad Piatto Sand lábazati és falburkolatok mediterrán hatásúvá teszi. Az eresz alatti rész faborítása ezt tovább fokozza. A teraszon Cerrad Limeria Marengo padlólapot látunk.

 

 

Belülről egy nagyon világos belső enteriörbe lépünk be. Nagyon sok természetes fényt kapnak a terek, amiről nagyméretű ablakok és a galériás belső gondoskodik. Az előszobában a Fabrostone London 1 falburkolat dobja fel a teret. A közösségi térben különleges hangulatot teremt a hatalmas belmagasság. A világos burkolatok, a látszó gerendák, a fehér falak egy modern megjelenésű vintage stílus keveréke. A konyhába a burkolat a Zalakerámia ZBD 62021 Carneval típusú lapja.

 

A gyerekek szobájában a padlón az Egger EPL 137 Elton Oak White típusa látható.  A tervezésnél látszik, hogy figyeltek arra, hogy a laminált padló színe valamint a közösségi térben használt Opera Allier Bianco 15×90-es lapjai hasonló színvilággal rendelkeznek. A gyerekszoba ötletesen el van választva egy lépcsőzetes fallal, egy kis magánszférát hagyva a kicsiknek.

 

A fürdőszobában Hansgrohe zuhanyszettel szerelt épített zuhanyzót láthatunk, valamint Piramida Ewa 134×134-es sarokkádat. A nap végén zuhanyzásra és kádfürdőzésre is egyaránt van lehetőség. A fali burkolat a TAU gyártó Channel white típusa DC Channel Mix dekorral.

 

Sára