9 érv az új RAVAK NEXTY zuhanykabinok mellett -
9 érv az új RAVAK NEXTY zuhanykabinok mellett

9 érv az új RAVAK NEXTY zuhanykabinok mellett

 

Bemutatjuk a RAVAK NEXTY zuhanykabin termékcsaládot, melyet letisztult vonalvezetés és modern, minimal stílus jellemez. A zuhanykabinok és zuhanyajtók felhasználóbarát kialakításuknak köszönhetően kényelmes zuhanyzást biztosítanak, a termékek trendi megjelenése pedig hozzájárul a fürdőszobai enteriőr esztétikus összképéhez. Amennyiben szeretnél még többet megtudni szóban forgó újdonságainkról, tarts velünk ezúttal is, 9 érvünk van, melyek mind az új NEXTY zuhanykabinok mellett szólnak!

 

  1. A NEXTY zuhanykabinok megjelenését KRYSTOF NOSAL cseh designernek köszönhetjük, akinek kivételes tehetségét olyan neves nemzetközi díjakkal jutalmazták az elmúlt években, mint például a Red Dot, az iF Design Award, az EDIDA vagy a Good Design!

 

  1. A NEXTY termékcsalád kínálatában nem csak negyedköríves, de sarokbelépős zuhanykabinokat is találsz, mi több különféle zuhanyajtók közül is válogathatsz! A széles termékpalettának köszönhetően a tökéletes formavilág megtalálása gyerekjáték!
Ravak Nexty
  1. A NEXTY zuhanykabinok ötféle színben rendelhetőek! A keret, a fogantyúk és a zsanérok árnyalata a klasszikus krómhatású kivitel mellett fehér, fehér/fehér, szatén és még stílusos fekete árnyalatú is lehet, így könnyedén megtalálhatod elképzeléseidhez és az enteriőr stílusához leginkább passzoló megoldást!

 

  1. A NEXTY zuhanykabinok tervezésekor a lehető legkevesebb fém profil felhasználásra és az üvegfelületek maximalizására törekedtek! Így születtek meg a letisztult megjelenésű, mondhatni minimál stílusú zuhanykabinok és zuhanyajtók, melyeknek sajátossága a modern kialakítású forgópántok, fogantyúk, illetve a könnyűszerkezetes ajtókeret!
Ravak Nexty

5.  A NEXTY zuhanykabinok különlegessége a háromféle módon felszerelhető ergonomikus fogantyú, amely saját elképzelés szerinti pozícióban rögzíthető! Amíg a lefelé irányuló vagy oldalirányú felhelyezés kényelmes ajtónyitást biztosít, addig a fölfelé irányú rögzítés olyan praktikus funkciót is betölthet, mint például a törölközőtárolás.

 

  1. A NEXTY zuhanykabinok a zseniálisan egyszerű, pántos ajtónyitási megoldáson alapulnak, ahol az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti! Mindez zökkenőmentes ajtónyitást eredményez!
Ravak Nexty

 

  1. A NEXTY zuhanykabinok üvegbetétlemezének gyártásához 6 mm vastag edzett biztonsági üveget használnak, amely a RAVAK által kifejlesztett AntiCalc szabadalmaztatott technológiával van felületkezelve, megkönnyítve ezzel a zuhanykabinok karbantartását és a vízkő elleni védelmet!

 

  1. A NEXTY zuhanykabinokhoz tartozó fogantyúk, zsanérok, küszöbök krómozással nyerik el végső megjelenésüket. A RAVAK sárgaréz, illetve Zamac elnevezésű alapanyagokat használ minden zsanér, fogantyú és küszöb esetében, ugyanis kizárólag ez a két alapanyag képes hosszútávon megtartani a felületén a króm réteget!

 

  1. A NEXTY zuhanykabinok minimum 1,2 mm anyagvastagságú, belső megerősítéssel rendelkező ötvözött alumínium profilokból készülnek, mi több a zuhanykabinkeretek szélsőséges környezetben, a forró víz, a gőz, a hőmérséklet és a levegő páratartalmának gyors váltakozásának hatásaival szemben is tökéletesen helytállnak!

 

 

 

Sára