Szakember válaszol - Műfüvet beltérbe, dekorációs elemként? Miért ne?! -
Szakember válaszol – Műfüvet beltérbe, dekorációs elemként? Miért ne?!

Szakember válaszol – Műfüvet beltérbe, dekorációs elemként? Miért ne?!

A műfű népszerűsége egyszerű telepíthetőségének, hosszú élettartamának, élethű megjelenésének, tapintásának köszönhetően népszerű építtetők, felújítók, kertrendezők, lakberendezők körében. Azonban telepítésüket nagyon sokan csak a szabadba, kertek, teraszok padlózatának lefedésre tudják csak elképzelni. Az elmúlt időszakban egyre nagyobb körben vált közkedvelt dekorációs elemmé az épületek belső tereiben.
A zöld szín a testre és lélekre is megnyugtató hatással van ezért a lakberendezők előszeretettel használják lakások falainak dekorálásra irodákban, éttermekben, kávézókban, de szinte bármilyen térben. Azonban a műpázsitot falfelületek megszépítése mellett számtalan módon felhasználható. 

Így akár pl. ünnepi asztali dekorációjaként, lépcsőtakaróként de fürdőszobákban is alkalmazhatóak. Mivel nem igényel különösebb ápolást, mint egy padlószőnyeg akár gyerekszobába is telepíthető, ezzel megteremtve a szabadban töltött idő érzését. A kínálatunkban megtalálható prémium kategóriás műfüvek megjelenésükkel, tapintásukkal a valódi fű érzését keltve válnak az adott helyiség ékévé kül- és beltérben egyaránt. Keresd Áruházunkban a különböző fűszálmagasságú, sűrűségű Nord Green termékeinket a lenyűgöző, egyedi hatásért. 

Sára