Tőlünk Épült - Középpontban a márvány mintázat -
Tőlünk Épült – Középpontban a márvány mintázat

Tőlünk Épült – Középpontban a márvány mintázat

A márvány évszázadok óta közkedvelt és használatos anyag és mára már tökéletes másolatokat tudnak a kerámiagyárak készíteni. A gres porcelánalapok használatban még előnyőnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az eredeti márvány termékek. Rengeteg mintában és színváltozatban kapható, így mindenki megtalálhatja a legjobban hozzá és otthonához illő felületet. Szép megjelenésének köszönhetően gyakran találkozhatunk márvány mintával fürdőszobákban, konyhákban, étkezőkben, valamint elegáns hotelek előtereiben és mosdóiban is.
A most bemutatott családiházban is előszeretettel választották a márványmintát, meghatározva ezzel a ház karakterét, stílusát. Belépve az otthonba az előszoba után egy központi folyosó tárul elénk, ahonnan nyílik minden szoba és helyiség. A folyosón az Emigres Artico 60×60-as méretű márványmintás padlólapja látható, amivel becsempészték az elegáns stílust. A világos falak, spotok tovább fokozzák a burkolat adta hatást.
A gyerekszobákba, hálószobába Egger laminált padló választottak, mely világos színével harmónizál a beltéri ajtókhoz.
A ház fürdőszobájába egyértelmű márvány dominancia figyelhető meg. A TAU Dozza 60×60 és a fali 40×120-as lapjai kellő eleganciát és modern hatást kölcsönöznek a térnek. A Besco Ewa 134×134-es sarokkádat ötletesen kiemelték a Vidrepur Niebla Gris Oscruo típusú mozaikcsempével. Ez a megoldás a Ravak függesztett WC mögött is megtalálható. A dupla mosdó a Wellis gyártó Nina 120-as szekrény+mosdó együttese.

Külön WC helyiségben a Seramiksan gyártó metro csempe fekete-fehér kombinációját láthatjuk. A metro csempe kialakítása miatt a kis helyiség világos, fényes.
A fekete-fehér színjátékkal egy trendi stílust kapunk. A metró csempét előszeretettel alkalmazzák a fürdőben, praktikus választás, hiszen a felület könnyen tisztítható. Az ilyen kisméretű WC helyiségekbe praktikus megoldás a Vento Compact 40 mosdószekrény.
A folyosó a ház lelkében, a tekintélyes méretű nappali-étkező-konyha terében végződik.


Sára