Tőlünk épült: a hangulatos családi fészek -
Tőlünk épült: a hangulatos családi fészek

Tőlünk épült: a hangulatos családi fészek

Idei első számunkban egy kétgyerekes család otthonát mutatjuk be. A ház tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a tágas terek kialakítására, valamint időtálló burkolatok kiválasztására. A ház belső terében (a konyhában, nappaliban és a folyosón) az Emigres Trento Blanco 60×60 cm-es padlólapja „dominál”, ami egy kellemes, otthonos hangulatot keltő burkolat. Tökéletesen visszaadja a természetes kő finomságát és gyönyörű színeit.
A tágas fürdőszobában az Alcor Valais termékcsaládra esett a választás. A Valais a természetes kőhatás és a sima, homogén felületek kombinációja. A színes díszes dekorja a virágmotívumokat ötvözi különlegessé téve a fürdőszobát. A dupla Marmy mosdók, Aria tükrökkel láthatóak. Előrelátó választás a dupla mosdó, ha többen is használják a fürdőszobát. Különösen a reggeli rohanásban jelent hatalmas segítséget, ha egyszerre ketten is tudnak készülődni. A kisebbik fürdőszobában szintén az Alcor gyártó burkolata látható, viszont itt a Kassel termékcsalád lapjai mellett döntöttek. A helytakarékos Ravak Formy mosdó kihagyhatatlan része egy kisméretű fürdőszobának. A gyerekszobában kellemes, hideg színek uralkodnak, a tapéta harmóniát alkot a berendezési tárgyakkal.
A padlón Egger Amiens Oak típusú laminált parkettát láthatunk.
Letisztult, tágas, modern családiház képét nyújtja a bemutatott referencia otthon. A modern és a minimalista stílus keverékeként tudnánk definiálni a kialakított enteriőr megjelenését.

Tulajdonosi visszajelzés:
Szeretjük az új otthonunkat, kedveljük a letisztult megjelenést és úgy gondoljuk ezt sikerült is megvalósítani. Bátran ajánljuk a Gulyás Tüzépet, nem csalódtunk a termékekben.

Sára