RAVAK szaniterek a 2021-es népszerűségi lista éléről
A magyarok kedvencei: RAVAK szaniterek a 2021-es népszerűségi lista éléről

A magyarok kedvencei: RAVAK szaniterek a 2021-es népszerűségi lista éléről

Még mielőtt beszámolnánk a 2022-es újdonságokról és fejlesztésekről, visszatekintünk, hiszen mint minden év elején, most is megvizsgáltuk a vásárlói döntéseket és felállítottuk a legkedveltebb RAVAK termékek rangsorát! Amennyiben kíváncsi vagy azokra a zuhanykabinokra, kádakra, mosdókra és csaptelepekre, melyeket legjobban szerettek vásárlóink 2021-ben, akkor olvass tovább, nem csak megmutatjuk népszerű termékeinket, de azt is eláruljuk, hogy mely tulajdonságainknak köszönhetik, hogy a lista élén végeztek!

RAVAK PIVOT zuhanykabinok

A RAVAK PIVOT PDOP1 + PPS zuhanykabinok légies, letisztult megjelenésükkel, diszkrét keretükkel és hatalmas összefüggő üvegfelületükkel egyértelműen stílust vittek számtalan fürdőszobába 2021-ben (is)! A szóban forgó zuhanykabinokat olyan felhasználóbarát tulajdonságok repítették a lista élére, mint például a könnyed ajtónyitás, amely egy masszív egyforgós zsanérnak köszönhető, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy ezek a termékek kerettel együtt 180°-ban elforgathatóak – nincs külön jobbos és balos kivitel –, így vásárláskor nincs hibázási lehetőség, illetve akár a beépítés helyszínén is dönthetünk a legideálisabb ajtónyitási irány mellett. Mindemellett pedig a zuhanykabinok zuhanytálcára és közvetlenül csempézett padlóra – zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval – is telepíthetőek és többféle színben – fehér, fehér / fehér, fényes, szatén, fekete – rendelhetőek!

RAVAK PIVOT PDOP1 + PPS zuhanykabinok

A RAVAK minden zuhanykabinra és ajtóra 5 év garanciát vállal!

RAVAK CLASSIC kádak

A vásárlói döntések alapján a RAVAK CLASSIC kádak lettek 2021 legkedveltebb kádtípusai, amely azt jelenti, hogy a magyar építkezők / felújítók kedvelik a hagyományos téglalap alakú formavilágot, rajonganak az egyszerű vonalvezetés eredményezte letisztult megjelenésért és bátran döntenek a tágas belső térrel, a keskeny szegélyekkel és a lejtős oldalfallal rendelkező CLASSIC kádak mellett, melyek ötféle méretben120 / 140 / 150 / 160 / 170 x 70 cm – is elérhetőek! A szóban forgó kádak magas minőségű alapanyaga az öntött akril, amely hosszútávon megtartja formáját, nem görbül, nem reped!

RAVAK CLASSIC kádak l
RAVAK CLASSIC kádak

A RAVAK 2020. július 15. és 2022. december 31. között minden kádra – kivéve Domino – élettartam garanciát vállal!

RAVAK CLASSIC mosdók

A kádak mellett a CLASSIC mosdók is kiemelt figyelmet érdemelnek, hiszen megvizsgálva a 2021-es vásárlói döntéseket, kategóriájukban ezek a szaniterek is a népszerűségi lista élén végeztek! Az öntött műmárvány, szekrényre építhető CLASSIC mosdók megszokott formavilágukkal tökéletesen passzolnak bármelyik fürdőszobai enteriőrbe, ráadásul többféle méretben – 40, 60, 70, 80 és még 130 cm széles dupla kivitel is – elérhetőek, ezáltal jól alkalmazkodnak a különféle adottságokkal rendelkező helyiségekhez, illetve a változó felhasználói igényekhez.

RAVAK CLASSIC mosdók

A RAVAK minden mosdóra és kézmosóra 5 év jótállást vállal!

RAVAK CHROME kádcsaptelep

A 2021 legnépszerűbb csaptelepe címet – a RAVAK vásárlóknak köszönhetően – ezúttal a modern megjelenés és az ovális formavilág jellemezte RAVAK CHROME fali kádcsaptelep tudhatja magáénak, amely beépített váltót tartalmaz. A kádtöltés és a zuhanyfunkció közötti váltás ezáltal könnyedén, csupán a csaptelepkar forgatásával elérhető! Mint minden RAVAK csaptelep, a szóban forgó kádcsaptelep akadálymentes működéséért is több, mint 700 000 mozdulatból álló tesztsor kezeskedik, továbbá kerámia kartusai 30 éves élettartam tesztnek vannak kitéve!

RAVAK CHROME kádcsaptelep

A RAVAK minden fürdőszobai csaptelepre 5 év jótállást vállal!

 

Sára