Újdonság kínálatunkban - Glamora: A tapéták új dimenziója -
Újdonság kínálatunkban – Glamora: A tapéták új dimenziója

Újdonság kínálatunkban – Glamora: A tapéták új dimenziója

A Glamora tapéta kollekciói egyedi megjelenésükkel méltán népszerűek. Egyenesen Olaszországból, a művészetek hazájából célozza a különleges látványra, hangulatra vágyókat. A tapéták egyedi méretben rendelhetőek igény szerint. Ezzel tökéletes, kompromisszumok nélküli végeredményt kapunk a helyiség méreteire szabva.

A Glamora összes terméke 100%-ban egyedi gyártású, és úgy tervezték, hogy egyedi és személyes megjelenést biztosítson a belső tereknek. A méret, a dizájn és a szín mind a térhez igazítható. Ez a dekorációs megoldások végtelen sorát kínálja az ügyfeleknek, hogy megragadják a tér hangulatát.
A Glamora márka kínálatában 6 különböző anyag típust különböztet meg amiből választhatunk:

  • GlamDecor
  • GlamFusion
  • GlamMetal
  • GlamAcoustic
  • GlamPure
  • GlamTrace

GlamDecor tapéták alkalmasak lakossági, kereskedelmi, vendéglátó és egészségügyi területekre. Tapintásuk textilhatású. A GlamFusion egy olyan vízálló tapéta, amely ideális választás olyan falak számára, amelyek vízzel érintkeznek, nem kell külön impregnálni. Javasoljuk wellness helyiségekbe, uszodába, zuhanyfalnak.
A GlamMetal tapéta a fémes hatás és szövetszerű textúra kombinációja. Színekkel és csillogó effektusokkal játszik, jellegzetes megjelenést biztosítva a belső tereknek. GlamAcoustic különlegessége, hogy hangszigetelő képességgel rendelkezik. Rétegei lehetővé teszik a helyiségen kívülről érkező zajok csökkentését és a helyiségből kilépő zajok tompítását.
GlamPure szerves szálakból áll, így rendkívül környezetbarát. Műszaki tulajdonságai ideálissá teszik a lakossági és vendéglátói környezetben való használatra is. A GlamPure páraelnyelő, szigetelő, hőszabályozó, allergiaellenes tulajdonságaival és kivételes tartósságával tűnik ki.
GlamTrace a természetes szálak gazdagságához és egyenetlenségéhez igazodó anyagokból készült, amely kézzel készített papírt idéz, és mélységet ad a rajznak. A Glamora termékeinél garantáltan mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő terméket.

A Glamora tapéta kínálatot keresse a Gulyás Tüzépen, kérje burkolattervezőink segítségét!

Sára