Építkezők kisokosa - Fűtési rendszer korszerűsítése kazánjainkkal!
Építkezők kisokosa – Szuper takarékos Pereko kazánok! – Fűtési rendszer korszerűsítése kazánjainkkal akár otthon felújítási támogatással!

Építkezők kisokosa – Szuper takarékos Pereko kazánok! – Fűtési rendszer korszerűsítése kazánjainkkal akár otthon felújítási támogatással!

Egy otthon energia költségének legnagyobb részét a fűtés teszi ki, melyet mindenki szeretne csökkenteni, lefaragni. Ehhez azonban elengedhetetlen az elavult kazánok, fűtési rendszerek korszerűsítése, melyet most akár az otthon felújítási támogatás keretében meg is tehetünk. Erről pedig már jó, ha gondoskodunk a fűtési szezon megkezdése előtt, a nyári hónapokban. Hiszen ilyenkor akár párhuzamosan a nyílászárók cseréjével, esetleg utólagos hőszigetelési munkálatokkal egyidejűleg végezhetőek. 

Ha már megszületett a döntés, hogy szeretnénk elvégezni a fűtési rendszerünk korszerűsítését miért ne tegyük olyan eszközökkel mellyel az ökológia lábnyomunk csökkentése mellett rezsi számláinkon is észrevehető változást vehetünk majd figyelembe. Bemutatjuk a kazánok egyik legjobbját a Pereko márkát. A lengyel fűtéstechnológiaeszközöket gyártó cég pellet, illetve indukciós (elektromos) kazánjaival és komplett rendszereivel akár 50 évig gondtalanul gondoskodhatunk ingatlanunk fűtéséről.
A piacon megtalálható hagyományos kazánokkal szemben a régióban egyedüliként nálunk megtalálható termékek magasabb hatékonysággal égetik el a tüzelőanyagokat minimális égéstermék keletkezésével. A felhasználói igények mellett a környezetvédelemre összpontosítva fejlesztett ki termékeit melyek közül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő fűtési rendszert. Most pedig ismerkedjünk meg velük közelebbről.

Indukciós – elektromos –kazán:

A világszabadalmi technológiával készült önálló készülék puffer tartállyal, nem elromolható alkatrészekkel kínál hosszútávú megoldást családi házak, de akár közintézmények fűtéséhez 20 éves gyári garanciával. A π indukciós fűtőkazán elektromágneses műkődési elv alapján működik mely kevés helyet foglalva, magas hatékonyságon (98%) szolgálja felhasználóit. A fűtési folyamat során a hőenergia termelése az elektromágnesek segítségével közvetlenül a kamrában történik, mely így egyből az áramló vízbe kerül. A már meglévő és a tervezett napelemes rendszerrel egyaránt kombinálható. A kazán megvásárlása egyszeri beruházást igényél, melyre az állam zöldmezős beruházásra, fűtéskorszerűsítésre kínált támogatása is igényelhető.

Modern kialakítás és intuitív működés - KSP Spark:

A gyártó KSP Spark 14 Ecodesign 5* kazán ötvözi a fűtési ipar modern tendenciáit és használatát, melynek alapvető tüzelőanyaga a fapellet. A KPS Spark modell elektronikus vezérlője csigás rendszer segítségével juttatja a tüzelőanyagot az égéstérbe. Egy alapbeállítás után önállóan működik a lakásban felszerelt érzékelők használatával pedig az időjárási körülményeket figyelembe véve programozható. A kazánt saját tároló kapacitásával használva egy átlagos méretű ingatlan normál hőmérséklet fűtését átlagosan 7 napig önállóan elvégzi.

Kiváló minőség és hatékony működés - QmPell ,,8":

A pellet tüzelésű készülék a legmagasabb színvonalú hőcserélővel és adagoló rendszerrel látták el mely segít csökkenteni ökológia lábnyomunkat. Felépítése nagyon egyszerű ugyanakkor nagyon tartós. Míg a KSP Spark modelleknél egy csigás rendszerrel addig a QmPell típusoknál a gravitáció segítségével jut el a fapellet az égéstérbe, amely jelentősen csökkenti a hibás működés kockázatát. Tudjon meg többet Pereko kazánjainkról Otthon Áruházunkban és lépjen szintet Ön is a fűtésben.

GSV