Tőlünk épült - Avand Apartments - Prémium kategóriás bérlakások -
Tőlünk épült – Avand Apartments – Prémium kategóriás bérlakások

Tőlünk épült – Avand Apartments – Prémium kategóriás bérlakások

Debrecen belvárosában, az Arany Residence-ben találhatóak a modern, exkluzív prémium kategóriás Avand Apartments bérlakások. A burkolatok a modern stílust követik, a berendezések trendiek, az összkép, a látványvilág pedig pazar.
De mitől más itt bérelni lakást, mivel több ez a társasház a többitől?

A társasház építése során igazán egyedi műszaki megoldásokat, környezetbarát technológiát, valamint energiatakarékos beépített berendezéseket alkalmaztak. Az épület anyaghasználatánál a minőségi anyagok felhasználására törekedtek a kivitelezők. A társasház a mai kor zöld építési alapelveinek megfelel, hisz a napenergia használatával az átlagos társasházi rezsiköltség, az épület elektromos számlájának akár 95%-át is megtakaríthatják.
A lakások egy részénél és egyes válaszfalaknál az egyedülálló, szállodákban is használt Rigips Habito szerkezetet alkalmazták, mely kivételes hangszigetelő tulajdonsága miatt garantálja a nyugodt, csendes életet a lakóközösségnek.
Az épület földszintjén irodák, üzletek a pinceszinten garázsok és parkolók kerültek kialakításra.
A lakások bejárati ajtói a prémium minőségű Privilege Doors SP30 típusát kapták, antracit színben. A Privilege Doors bejárati ajtók tokozta és a falazat között a beépítéskor hőhídmentes kapcsolat hozható létre, így növelhető a hőmegtartás és csökkenthető a hőhidak kialakulása. Az ajtók igény szerint oldal- és felülvilágítókkal bővíthetőek, Winkhaus zárszerkezetük pedig garantálják a betörés elleni védelmet.

 

A padló hidegburkolata a Tau Ceramica Maxxi Gray 60×60 cm méretű lapja. A konyha fali csempéje Tau Ceramica Channel Gray lap. A nappali rész falán az egyedi gyártású szövettel borított MOPA Artdeco fali dekor teszi különlegessé a teret.
A lakások színvilága unisex, kellemes megjelenésű, erősen trendkövető. Nem lehet nem észrevenni a kék virágos fürdőszoba burkolatot, ami az Alcor Decor Jungle Lombardia 2 db-os kompozíciója. A Ravak egyenes kád, Logis egykaros kádtöltő csapteleppel látható. Az Aria Szicília 80 fürdőszobabútor Silver metal színben, Logis 100 egykaros mosdócsapteleppel került párba. A másik bemutatott fürdőszoba burkolata az Alcor gyártó népszerű Atlanta termékcsaládja.
Az ingatlan elhelyezkedése minden igényt kielégít. Megközelíthetősége autóval, tömegközlekedéssel is egyaránt egyszerű. A centrum közelsége valódi városi érzetet ad. Üzletek, bevásárlóközpont, éttermek, áruházak, kávézók és megannyi szórakozási lehetőség egy karnyújtásnyira található.
Az épületekben a fűtésről a rendkívül gazdaságos üzemű központi távhő megoldás gondoskodik, lakásonként egyedi mérővel és szabályzással. A korszerű megoldások egyik pilléreként a tetőre telepített napelemek biztosítják a kiegészítő áramforrást, amely a társasház közös rezsiköltségeit majdnem teljes mértékben fedezi. A lakások közötti falrendszer is több mint egy hagyományos fal. A fal fokozott hangszigeteléssel rendelkezik, amely biztosítéka a nyugodt pihenésnek.
Az öko lábnyomot csökkentve az épületben található közösségi terek megvilágításához LED világítás lett beépítve. Távirányítású alumínium redőnyök, lehúzható rendszerű szúnyogháló, a lakás egészében lévő padlófűtés, beépített klímaberendezés és a lépcsőházakban beépített energiatakarékos 8 személyes liftek szolgálják a kényelmet.

 

Sára