Megérkezett: itt a 25 legfrissebb homlokzati szín a Revco-tól! -
Megérkezett: itt a 25 legfrissebb homlokzati szín a Revco-tól!

Megérkezett: itt a 25 legfrissebb homlokzati szín a Revco-tól!

Idén 25 éves a REVCO! Ez alkalomból készült el a Revco Color Collection, a legújabb Revco homlokzati színkatalógus. A paletta 25 árnyalatot tartalmaz, 5 különböző stílusirányzatból, a legújabb házszín trendeknek megfelelően.

A színek kiválasztását hosszas kutatómunka előzte meg, melynek során nemcsak a hazai, de a nemzetközi festékipari direktívákat is elemezve kerültek kialakításra a kollekciók.
A tónusok bemutatása rendhagyó módon a már megszokott színkártyák helyett egy speciális katalógusban kerültek bemutatásra.
A színek megtekinthetők a www.revco25.hu oldalon, ahol ingyenes színmintát is rendelhetnek az érdeklődők.


Greyland – Minimalizmus a maximumon

Erőt és magabiztosságot, távolságtartást és nyugalmat sugall. Nemcsak az építőipar alkalmazza előszeretettel, de a lakberendezés és a divat is újra és újra felfedezi magának ezeket a jól kombinálható, időtálló színeket.


Country Cottage – A vidék varázsa

A country stílus eredetileg az amerikai tanyák, ranch-ek otthonosságát idézi. Az idilli hangulat, a természet közelsége és szeretete jellemzi. A mesterségesen öregített színek, a zöldes-, barnásszürkék otthonosságot és meghittséget kölcsönöznek a homlokzatnak.


Soft Powder – Púderes frissesség

A szépségipar színeit idéző púderes árnyalatok akár egy sminkpalettán is szerepelhetnének, mégis tökéletesen megállják helyüket bármely homlokzaton. Elegáns, időtálló színek, tele boldogsággal, frissességgel és könnyedséggel.

Cream Shades – Az otthon melege
A modern, krémszínű árnyalatokat azoknak ajánljuk, akik valami különlegeset keresnek. Visszafogott pasztell színek kissé tompábbak a púderes árnyalatoknál, azonban az előkelőség ezekre az árnyalatokra is jellemző.


Clay Tones – A természet tónusai

A természet megalkotta a színeit, mi csak kölcsönvettük tőle. Az agyagos, homokos árnyalatok tökéletesen illeszkednek a modern és a klasszikus formákhoz is. A földszínek kedvességet, nyugalmát, harmóniát és biztonságot árasztanak magukból.

 

Sára