Tőlünk épült - Dizájnból jeles! -
Tőlünk épült – Dizájnból jeles!

Tőlünk épült – Dizájnból jeles!

A most bemutatott referencia családiház Hajdúszoboszló egyik csendes utcáján fekszik. Könnyűszerkezetes építési rendszerrel épült, a legújabb technológiákat alapul véve.

A belső terek tágasak, látszik a családiházon, hogy gondosan átgondolt koncepció szerint lett kialakítva minden helyisége. A fehér dominás szín mellett, egységesen megjelenő kiegészítő színek hangulatos belsőt alkotnak. A tulajdonos több évig kint élt Amerikában, amit nagyon megszeretett, ezt nem is bizonyíthatja jobban, hogy a ház stílusjegyeibe belecsempészték a „klasszikus Amerikát”.
A nappali-étkező közös élettérbe a jazz témájú képek, modellautók, valamint olasz karneváli maszkok különleges hangulatot adnak hozzá a modern stílusjegyhez. A padlóra a Mirage Jewels 60×120 cm-es nagy méretű lap került, ami a teljes belső teret egységesen borítja. A lapokat eltolással burkolták, amivel még egységesebb felületet sikerült elérni. A fényes belső terek mindig is az eleganciát hangsúlyozták, ez a hatás itt is érvényesül. A fürdőszoba egy teljesen más koncepciót követ a hagyományos fürdőszobák kialakításától, stílusától. Itt a helyiségre inkább szobaként tekinthetünk, falicsempét csak a zuhanyzó részbe láthatunk. A többi falrészen különböző dekorációkat láthatunk. A stílusos pultra egy Marmy Dolce mosdó került Pura Vida magasított mosdócsapteleppel párban.
A WC típusa Villeroy & Boch Venticello DirectFlush fali-WC Ceramicplus fehér színben, a tartály pedig Geberit Monolith Plus, kiegészítő dekorként a falon fekete Versace 3 típusú tapéta látható. A Geberit Monolith Plus WC-szerelőmodul igazán sokoldalú. A beépített szagelszívás, az intelligens érzékelőtechnológia és a rendkívül kényelmes öblítőtartály-működtetés csak három erénye a sok közül.

Miben rejlik a Geberit Monolith Plus egyedisége?

  • Szenzoros működtetésű bekapcsolási funkció Soft-Touch gombbal
  • Beépített szagelszívás
  • Diszkrét LED-világítás
  • Halk ventilátor a szagelszíváshoz
  • Kétmennyiséges öblítési lehetőség
  • Halk ventilátor a jóleső frissességért
  • Csúcstechnológia

A fürdőszoba padlóján Casalgrande Padana fahatású burkolat látható. A zuhanyzóba Hansgrohe Puravida esőztetős zuhanyrendszert építettek be.

A ház külseje a fehér-antracit színvilágot követi. Az antracit szín használata látványosan dobja fel az egységes, homogén felületet adó fehér színt. A teraszon a fahatású Casalgrande Padana Tavolato 60×120-as méretű burkolatot láthatjuk.

Összeségében sikerült egy modern otthont alkotni, ahol a dizájn mellett egyaránt nagy figyelmet fordítottak a praktikusságra és a funkcionalitásra. Jól kihasznált terek, egységes megjelenés jellemzi a bemutatott házat, dicsérve a tulajdonos kifinomult stílusérzékét.

 

Tulajdonosi visszajelzés:
„Szerettünk volna egy igazán szép, stílusunknak megfelelő otthont. A berendezési tárgyak igazán kedvesek számunkra, a burkolatok esetében kedvencünk lett a Mirage Jewels padlólap.”

Sára