Szakember válaszol - Fürdőszoba-felújítás - 3 hasznos tipp a Ravak-tól
Szakember válaszol – Fürdőszoba-felújítás – 3 hasznos tipp a Ravak-tól

Szakember válaszol – Fürdőszoba-felújítás – 3 hasznos tipp a Ravak-tól

Magyarország történetében elindult legnagyobb otthonteremtési támogatásának köszönhetően sokak kezdenek otthonuk, fürdőszobájuk felújításába, szépítésébe. 

Ám ez a folyamat sokak számára stresszes hiszen a fürdőhelyiségek felújítása nem egyszerű feladat, ezért a RAVAK fürdőszobai kiegészítők gyártója azon dolgozik, hogy vásárlói számára irányt mutassanak, megkönnyítsék a folyamatot. Mostani cikkükben a gyártó által kínált 3+1 hasznos eszközöket mutatjuk be fürdőszoba felújításhoz-tervezéshez.

Fürdőszobai koncepciók:
Az elmúlt évek fürdőszobai enteriőrök kialakításában megfigyelhető, hogy minden passzol mindennel. Az összhang megteremtéséhez szükséges egy alapgondolat, mely az egész fürdőhelyiségünk megjelenését meghatározza. Ehhez nyújtanak segítséget a RAVAK komplett fürdőszobai megoldásai, melyekkel egyszerűen alkothatóak meg olyan kompozíciók, amelyekben a bútorok és szaniterek egymást kiegészítve alkotnak egységet.

Egyedi konfigurátor:
A rendelkezésre álló tér sok esetben nem teszi lehetővé a RAVAK által kínált több száz féle standard méretű zuhanykabinok beépítését. Természetesen ilyen esetekre is kínál megoldást a gyártó. Az egyedi konfigurátor segítségével 6 egyszerű lépésben tervezhető a szokványostól eltérő szélességű, mélységű, illetve magasságú zuhanykabin, melynek csak saját elképzelésünk szabhat határt.

 

 

Komplett termékkatalógus: 
A gyártó évről évre képekkel, műszaki adatokkal, árakkal összegyűjtött, jól áttekinthető katalógusba rendezve segíti a fürdőszobafelújítás teljes egészét. Így otthonunk kényelméből, bármikor információt kaphatunk a kiválasztott termékről.

Forrás: www.ravak.hu

Sára