Tőlünk épült - Egységes, letisztult megjelenés
Tőlünk épült – Egységes, letisztult megjelenés

Tőlünk épült – Egységes, letisztult megjelenés

Áprilisi tőlünk épült rovatunkban egy újonnan épült debreceni családi házát mutatunk be. 

A ház formailag, valamint megjelenésében a modern stílus irányzat jegyeit tartalmazza viszont a fehér vakolat, homlokzati dísztéglák, virágok együttesével a hagyományos, „vidéki” családi ház vonásait is magán viseli. A téglavörös és fehér szín párosa egy örök klasszikus megjelenés, ami nagyon jól mutat a bemutatott otthonon is. A ház mögött egy nyitott teraszt alakítottak ki, ami hangulatos része a kertnek.
A ház sarkain Fabrostone Rustica 1 falburkoló téglát láthatunk, ami megjelenésében teljesen megegyezik a hagyományos téglával, időtálló alapanyagokból készült, hő- és hangszigetelő hatással bír. Minden darabja egyedi, egyforma minőségű és kizárólag természetes anyagokból készült.

A térkő a Semmelrock gyártó Citytop+ Kombi barna-fehér terméke. A Citytop+ Kombi térkőben minden megtalálható, amit egy modern burkolóelemtől elvárhatunk. A változatos szín- és formavilág mellett kiemelkedő előny, hogy nincs térkő elmozdulás, így térkő károsodás sem. A szabadalmaztatott Einstein fugarendszernek köszönhetően már a térkövek lerakásakor garantált az egyes elemek közötti végleges, optimális fugatávolság.
A házon belül a konyha és nappali közös terében 60×60-as méretű Rako Base Ivory padlólapot láthatunk. A házban a világos krémes, nyers színek dominálnak, így ez a burkolat remek választás, méreténél fogva térnövelő hatása van. A kellő mennyiségű természetes fényről méretes nyílászárók gondoskodnak. A konyhába fehér Marmorin mosogató és csaptelep párosa került.
A földszinti fürdőszoba letisztult, dekormentes megjelenésű, ahova a Kanizsa Cement 60×30-as méretű falicsempéjét választották. A függesztett Geberit WC nyomólappal lett szerelve, a zuhanyzó pedig Wellis Myline walk in zuhanyfallal lett elválasztva. A vendégek számára külön WC helyiséget is kialakítottak, a burkolat itt is a Kanizsa Cement, a WC és nyomólap szintén Geberit márkájú.
A Geberit falsík alatti öblítőtartályok a modern fürdőszobai szerelvények klasszikusai és már több mint 50 éve világszerte milliós nagyságrendben használják őket. Legendás megbízhatóságukról ismertek. A gyárból történő kiszállítás előtt minden öblítőtartály szivárgástesztelésen esik át.
Az emeleten a gyerek szoba és a szülői hálószoba található, melyekben Egger laminált padló látható. A fürdőszoba stílusában megegyezik a földszintivel, viszont itt a zuhanyzó helyett kádat szereltek be. A 180-as méretű kád a Ravak gyártó Formy típusa. A mosdókagyló Marmy márkájú, ami két csaplyukkal fúrt egymedencés mosdó, mely két személy egyidejű készülődését teszi lehetővé. Szintén szerelhető pultra, vagy bútorra. Elegáns és mégis egyedi. A fürdőszobák tervezésénél egy homogén, letisztult, steril megjelenés volt a cél.
Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választották.

 

“Elégedettek voltunk a Gulyás Tüzép szolgáltatásaival, kiemelném a logisztikát, ami nagy segítségünkre volt. Minden ütemezetten, terv szerint történt.
A burkolattervezésnek is nagyon örültünk, mert sok tervezési hibát el tudtuk kerülni.”

Sára