Info plusz - Strapabíró zuhanykabinok a Ravak-tól
Info plusz – Strapabíró zuhanykabinok a Ravak-tól

Info plusz – Strapabíró zuhanykabinok a Ravak-tól

A fürdőhelyiségben a hőmérséklet, páratartalom, a forró víz, gőz gyors és folyamatos váltakozása megviselheti beépített zuhanykabinokat.

A profilok elhajolhatnak, rozsdásodhatnak, ám a RAVAK által kifejlesztett 1,2 mm falvastagságú alumínium profilból készülő zuhanykabinok belső megerősítésnek köszönhetően extrém igénybevételnek is ellenállnak. Ezek az alumínium profilok a mechanikai terhelés mellett az oxidáció ellen is védelmet nyújtanak.
Más gyártókkal szemben a RAVAK először meghajlítja majd méretre vágja, kifúrja zuhanykabin profiljait. Csak ezután sorjázza, majd egy 7 lépcsős eljárás alkalmával különböző savas és lúgos közegben megtisztítja azokat. Ezen munkafolyamat után szinterezik illetve kiégetik a zuhanykabinhoz szükséges darabokat. Természetesen a szatén, illetve krómozott profilok esetében is ezen technológiát alkalmazva történik az előállítás, mindössze annyi különbséggel, hogy a felület galvanizált medencében kerül előállításra. Ezen technológia eljárásoknak köszönhetően a RAVAK által gyártott zuhanykabin – extrém mechanikai és kémiai terheléseknek ellenállva – tökéletes választás lehet azoknak, akik hosszútávra szeretnének zuhanykabint vásárolni.

Sára