Tippek tények - Álpadló, a láthatatlan kábelezésért
Tippek tények – Álpadló, a láthatatlan kábelezésért – Újdonság otthon áruházukban

Tippek tények – Álpadló, a láthatatlan kábelezésért – Újdonság otthon áruházukban

A Profilpas által Olaszországban kifejlesztett és gyártott „PP Level” termékcsalád egy sokoldalú és könnyen telepíthető szintező álpadló rendszer. 

 

A többféle felhasználási módra alkalmas talpak kézzel vagy célszerszámmal egyszerűen állítható magasságúak 10 és 320 mm magasság között, hosszabbító elemek használata nélkül. Azok alkalmazásával akár 1040 mm-es magasságú talpakból álló rendszert is készíthetünk. A maximális teherbírás elemenként 400 kg, így tökéletes megoldás akár teraszok, medence melletti padlók, talaj feletti sétányok és tetőkertek emelt szintjeinek kialakítására.  

A termékek elérhetőek fix (PP Level Mini és PP Level Fix), valamint lejtéskövető fejjel is (PP Level Duo), amely a szabadalmaztatás alatt levő „Perfect Ring” gyűrű alkalmazásával fixesként is alkalmazhatunk (PP Level Duo csomag része).
A megemelt padlók előnyei sokrétűek: jó megoldás a belső és külső terek bontás nélküli felújítására. Ez a fajta padló lehetővé teszi a különféle kábelek elhelyezését a felület alatt, garantálva ezzel a könnyű hozzáférést és a gyors karbantartást. Így gyakorlatilag egy minden igényt kielégítő és hosszútávon is költséghatékony megoldás érhető el.

Sára