Solar térkövek
Solar térkövek

Solar térkövek

Integrált solar-cellák segítségével ma már lehetséges, hogy a térkövezés során beépített cellák tárolják, majd sötétedéskor „visszaadják” a nap folyamán felvett energiát és így ideális lehetőséget nyújtsanak egy környezetbarát és egyszerű fényforrás létrehozására, gyakorlatilag fenntartási költségek nélkül.

A solar térkövek beépítése a már létező burkolatba is egyszerűen lehetséges.
A solar térkő elemek legfontosabb jellemzői: hálózat nélkül működtethetők, automata ki- és bekapcsolás, karbantartást nem igényelnek, korszerű LED technológia, több, mint 10 év az élettartam (3 év a garancia), energia igénylés cellánként 3,5 V, 150 mA. Töltési idők: napos időben 3 óra, felhős-esős időben 6-8 óra. Installációja egyszerű, nincs szükség kábelezésre. Kivitele ütésálló, egyszerűen beépíthető. Terhelhető, teherautóval járható. Vízálló, fagyálló.
Építse be az indirekt világítást kertjébe, a kocsibejáróhoz, a járdákba, térburkolt területekre, a lépcsők, bejáratok területére vagy a medencébe (1 m mélységig) és környékére.
A solar-cellák energiatermelése 2,98 V 785 mA, az energia tárolása 2,3 V kondenzátorral történik, a fényforrás 4 db LED, super bright, tartós fényforrás, vízálló IP 68, világítási idő 12 óra, hőmérséklet -40 °C-tól 70 °C-ig. A solár térkövek teljes színkínálatát keresse a Gulyás Tüzépen

Sára