A konyhában is otthon vagyunk!
A konyhában is otthon vagyunk!

A konyhában is otthon vagyunk!

A konyha sok szempontból otthonunk központja: itt tároljuk és készítjük el ételeinket, sok esetben itt is fogyasztjuk el őket. A konyhát nagyon sokszor és többféleképpen használjuk, és ha belegondolunk, az otthon töltött idő nagy részét (főleg a hölgyek) ott töltjük.

A konyhában a szennyeződés lehetősége nagyobb, mint például a nappaliban vagy a hálóban, így nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal bír konyhai burkolatunk. Hiába szép a padlólap vagy a csempe, ha nehezen tisztítható, vagy csúszik.

Mire figyeljünk oda konyhai burkolataink kiválasztásakor?

Konyhába nem ajánlott natúr terméskövet, téglafalat, vagy más, erősen strukturált felületű anyagot használni, de így is szinte végtelen lehetőség kínálkozik arra, hogy konyhánk esztétikus és praktikus legyen, ugyanakkor tökéletesen illeszkedjen a lakás többi helyiségéhez. A kerámiagyártók a mindennapi környezetbe tökéletesen illeszkedő, tipikusan konyhai csempe kollekciókkal könnyítik meg burkolatválasztási döntésünket. A konyhai burkolatok a Gulyás Tüzépen már számtalan kollekcióval – különböző formátumokban, formákban és színekben – jelennek meg, tipikusan konyhai enteriőrhöz terezve. Stílusa modern, minimalista vagy klasszikus? Ötvözze a mintákat kedve szerint, és minden belső tér egyedivé és megismételhetetlenné válik!

Sára