Színes burkolatok a fürdőszobában - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Színes burkolatok a fürdőszobában

Színes burkolatok a fürdőszobában

Ha burkolatokról van szó, sokan a visszafogottabb színeket és textúrákat keresik, mint például a fehér, szürke, beige. Néha viszont megéri bátran választani a színek sokféle skálája közül!
Tervezhetjük úgy is, hogy csak egy-egy falat emelünk ki merészebb színekkel, mint például sárga, kék vagy zöld, és ezeket a színeket jól kombinálhatjuk alapszínekkel, min például a szürke vagy beige. Akár itt is bevethetjük a famintás lapokat, melyek szinte bármilyen burkolattal remekül működnek együtt.

A Mirage Lemmy és Tau Maiolica termékcsaládok lehetőséget adnak számunkra, hogy a legszebb színek közül válasszunk, de ez csak pár példa a sok közül. A pasztellszínek kedvelőinek bátran ajánljuk a FAP Color Mood termék családot. Ennek a termékcsaládnak rengeteg féle színű és stílusú dekorlapja megrendelhető, a visszafogott és sejtelmes virágmintától kezdve a markánsabb fémhatású lapokig.
A menta színű alaplapja jól kombinálható a Tropical dekorral, mely az alábbi látványterven is látható. Ezek a lapok 80×160 cm méretben kaphatóak, melynek köszönhető, hogy a minta kevésbé van megtörve, összefüggőbb felületet alkot. A minta szépsége ezenkívül abban is megmutatkozik, hogy nagyon hasonlít a tapétákhoz, mivel egymáshoz folytatólagosan illeszkedik.

A színes burkolatokat színes szaniterekkel tehetjük még különlegesebbé. A Riho színes szaniterei teret engednek a fantáziánknak. Ha úgy érzi, hogy nem tudja elképzelni az otthona bármely részét a választott elemekkel, akkor a Gulyás Tüzép lehetőséget biztosít arra, hogy akár a teljes ingatlant szobánként megtervezzék a burkolattervező kollégáink, amely segítségével könnyebben választhat a burkolatok, szaniterek közül az ízlésének megfelelően.

 

Sára