Anna Elite Apartman -
Anna Elite Apartman

Anna Elite Apartman

Az igényes belső terek kialakításához a modern lakberendezés ma már szinte elengedhetetlen. A tiszta vonalak, a letisztultság és az innováció egyre inkább az emberek igényeinek középpontjába kerülnek. Az e havi cikkünkben egy olyan apartmant szeretnénk bemutatni, amely tökéletesen szemlélteti, hogyan lehet a modern burkolatokat, design elemeket és bútorokat ötvözni az otthon melegségével és kényelmével. Az ingatlan burokalttervezése során a fókuszban a letisztultság, de mégis a karakteres és elegáns terek kialakítása volt.

Az ingatlanban használt burkolatok között kiemelkedik az apartman padlójának elegáns és természetes összhatást keltő TAU Ceramica 25×150-es Bohars Sand burkolata, ami a nappaliban kiváló összhangban van a világos falakkal, valamint éles kontrasztot ad az antracit színű konyhabútorral. A konyhabútorok modern megjelenését tovább erősíti a munkapult és a felső szekrénysor közötti nagyméretű 75×150-es Supergress Matt Gray burkolatával díszített falrész. A falak felé tekintve egy világos bézses árnyalat vesz körbe minket, amely remekül harmonizál a fehér Borovi beltéri ajtókkal, a padlóburkolattal, és a mennyezet színével, valamint optikailag nagyítja is a teret. A falakon található Cemix Intertop beltéri festék egyedi színét a Gulyás Tüzépen keverték ki. A nappalinak további exkluzivitást kölcsönöz a tv mögött elhelyezett három darab nagyméretű, a konyhában is visszaköszönő sötétszürke Supergress lap.

A hálószobába érve szintén a nappaliban már bemutatott padlóburkolat fogad minket mely az ágy fa lábaival harmonizál. Ebben a nem túl tágas hálószobában tűnik fel igazán, hogy a világos falak mennyire tágítják a teret. A bézses árnyalat, ami az egész ingatlanban visszaköszön melegséget és nyugalmat áraszt. Tovább haladva az apartmanban egy igazán minőségi burkolatokkal ellátott exkluzív fürdőszobába léphetünk. A padlóra és a falakra szintén a TAU Ceramica Baranello 60×120-as fényes fehér márvány burkolatai kerültek felhelyezésre. A textúrákat remekül kiegészíti az épített zuhanyzó, amely ugyancsak TAU Baranello fehér színű márvány 30×30-as mozaik padlóburkolata. A fürdőszobában sem maradhatott el a lakás már jól ismert fahatású padlóburkolata, amely ezúttal a Rosa Glass zuhanyzó melletti falra került fel, kiegészítve egy levélmintás TAU Baranello dekorelemmel.

A Famintás fal a fürdőszobában domináló fényes fehér márvánnyal kiváló kontrasztba kerül és egy igazán elegáns összhatást képez. Tovább erősíti a modern és elegáns vonalat a mosdó alatti fehér Wellis Nina szekrény letisztult formavilágával, amely az egész helységet jellemzi. A külön nyíló mosdóba belépve a fürdőszoba exkluzív burkolatait láthatjuk, a nagyméretű fehér TAU márványlapokat a falon és a padlón, valamint a beépített wc mögött dekorként a famintás TAU Bohars Sand lapok itt is remek harmóniát teremtenek.

Az Anna Elite Apartman egy tökéletes példa arra, hogyan lehet az elegáns és modern burkolatokkal egy letisztult, de mégis meleg és kellemes környezetet teremteni, valamint különböző textúrákat és mintákat éles kontrasztban egymással kombinálni.

Tulajdonosi visszajelzés: Ismét szeretném megköszönni a Gulyás Tüzépnek a közös munkát, visszajáró vásárlóként ennél a projektnél is kiváló szakértelemmel és segítőkészséggel valósították meg az elképzeléseimet. Elégedett vagyok a végeredménnyel.

Sára