Építőanyag
Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell

Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell

Az építkezés során a precizitás és megbízhatóság éppolyan fontos, mint a jó minőségű alapanyagok. A Wienerberger, az építőipari anyagok szakértője ezt felismerve vezette be az „Első sor” szolgáltatását a Porotherm Rapid, vagyis a felfekvő felületükön síkra csiszolt termékek esetében, ami egyszerre teszi könnyebbé a kivitelezők munkáját és biztonságosabbá az építkezést. A vállalat szakemberei segítik a kivitelezőt a Rapid falazat első sorának kialakításában, az építkezés helyszínén mutatva be az innovatív, idő és víztakarékos Rapid technológiát – mindezt minden költségtől menetesen.

Az építkezés nem egyszerű feladat. Számtalan dologra kell odafigyelni, hogy az egyelőre még csak a tervrajzon elképzelt álmok végül kézzel foghatóvá váljanak. Fontos a megfelelő alap elkészítése, a kiváló minőségű építőanyagok kiválasztása, de az sem árt, ha a kivitelezés során is szakértő segítséget kapunk. A kivitelezők számára térítésmentes „Porotherm Rapid Első sor” szolgáltatás keretében az építkezés egyik legfontosabb és legtöbb hibalehetőséget magában rejtő folyamatában nyújt szakmai segítséget a Wienerberger a Rapid falazási technológiára vonatkozóan. A vállalat országszerte elérhető szolgáltatását bármely kivitelező vagy akár az építtető is kérheti. A Rapid falazási technológiánál az első sor szakszerű indításával megelőzhető és elkerülhető minden, a rossz szintezésből vagy mérésből adódó későbbi egyenetlenség. Sőt, elkerülhető a későbbi visszabontás, vagy az olyan szerkezeti hibák, melyek esetleg csak az építkezés egy később szakaszában jönnének elő.

Szakmai segítség az alapoktól

A szolgáltatás során a Wienerberger szakemberei az építkezés helyszínén szakmai támogatást nyújtanak a Porotherm Rapid falazási technológiát még nem, vagy kevéssé ismerő kivitelezők számára. A helyszíni bemutató során a megmutatják az első sor elkészítésének minden fortélyát és legfőbb lépéseit, hogy a végeredmény egy biztos alap legyen. A kivitelezőket a teljes folyamaton keresztül támogatják: végig kísérik, ahogy a brigád a teljes épület első sorának lerakását a korábban megvásárolt építőanyagok felhasználásával szakszerűen elvégzi. Bemutatják a Porotherm Rapid technológiát és az ehhez kapcsolódó termékeket, szerszámokat. A technológia alkalmazása ugyanis számos előnyt jelent az építtetőnek, kivitelezőnek, a környezettudatos megoldással akár felére is csökkenhet a falazási idő, valamint a téglák speciális kialakításának köszönhetően kevesebb kötőanyagra és vízre van szükség a falazáshoz.

A mennyiséget is kiszámolják – díjmentesen

A Wienerberger nemcsak a falazásnál segít, már a tervezésnél is bevonható az építkezési folyamatba. Szintén ingyenes anyagmennyiség-számítási szolgáltatásával a legtöbb időt igénylő, legösszetettebb és legnagyobb felelősséggel járó részét veszik át az építkezésnek, vagyis kikalkulálják azt, hogy a házépítéshez, vagy felújításhoz melyik építőanyagból mekkora mennyiségre van szükség. Legyen szó tégláról, áthidalóról, egyéb falazati termékről, födémrendszerről, tetőcserépről, vagy annak kiegészítőiről, ereszcsatornáról, homlokzatburkolatról, vagy akár térkőről, lapról, kerítésről, a tapasztalt szakemberek segítségével egyszerűen és gyorsan segítséget kaphatunk. A szolgáltatás valamennyi, a Wienerberger által gyártott márka (Porotherm, Tondach, Terca, vagy Semmelrock) termékeinek mennyiségszámításához könnyen elérhető online segítséget nyújtanak. Ehhez csupán el kell küldeni az épület terveit, alaprajzát, homlokzati rajzait, illetve metszetrajzait és a szakértők díjmentesen kiszámolják a munkához szükséges mennyiségeket.

További információ:

Rapid falazási technológia:

Porotherm Rapid technológia – Wienerberger Magyarország

Anyagmennyiség-számítás:

Díjmentes építőanyagmennyiség-számítás – Wienerberger Magyarország

Sára