Gyors és praktikus felújítási módszerek a Rokuval -
Gyors és praktikus felújítási módszerek a Rokuval

Gyors és praktikus felújítási módszerek a Rokuval

Egy lakás vagy ház felújítása nem csak anyagilag, de fizikálisan is megterhelő tud lenni egy család számára. Mindenki elgondolkozik azon, hogy mi lenne a legideálisabb burkolat, design elem, ami könnyen kezelhető, árban is alacsonyabb és nem igényel hosszú munkaidőt a beépítése, de mindezek mellett látványos és extrémebb, mint egy festés vagy tapétázás.

Az online média számos külföldi és hazai praktikumot tár elénk a lakberendezéssel kapcsolatban, de sokszor nem tudjuk, hogy elérhető-e számunkra, időtálló vagy könnyen megmunkálható-e.

A szakemberekkel egyeztetve a felmérések során sokszor a bontási folyamat az elsődleges. (Nyilván, ha ez szükségszerű, akkor nem bírálja felül egyetlen dekor elem se a renoválást.) Ezeket a lépéseket mindig szívesen átugranánk az életünkben, kihagyva a vele járó kellemetlenséget és felfordulást. Persze nem létezik olyan helyzet, ami tökéletesen kiküszöbölné a kellemetlenségeket, de jelentősen leegyszerűsíthetjük egy új falburkolattal, aminek a ragasztása, vágása gyorsabb és könnyebb az anyagából kifolyólag. A termékünk a Roku falburkolat. Anyagában egy nagyon könnyű 3,8 mm vékony PVC keverék, amin a felső design réteg sokféle lehet. A falpanel mérete 122×280 cm. Ebből láthatjuk, hogy egy nagyon könnyű anyagról van szó, ami nem nehezíti el a falakat rögzítés/ragasztás során, legyen szó akár válaszfalról vagy gipszkarton falról.

Dizájnban a márvány (fehér és fekete árnyalata), cement hatású szürke és elegáns arany vagy a klasszikus barna is elérhető.
Áruházunkban bemutatásra került az összes változat, ami a mai trendeknek megfelelő. Ezeket a burkolatokat ragasztással helyezik a falfelületekre. Nem szükséges a felület teljes kiegyenlítése, mivel a terméknek van tartása, így nem adja ki a felület egyenetlenségeit. Lehet egész helyiséget, vagy kisebb-nagyobb részeket burkolni velük.
Sokszor a Rokut kombinálva is szeretik használni más dekorációkkal, mint például tapéta, vagy más faldekorációkkal kombinálva, egy látványosabb média falat képezve, akár Lamelioval vagy Mopa dekorral.

Sára