Organikus megjelenés -
Organikus megjelenés

Organikus megjelenés

Debrecen közelében egy családi ház teljes átalakítása történt meg, melynek tervezője Prokopp István volt. A tulajdonosok minimalista vonalat képzeltek el, egy csipetnyi organikus megjelenéssel.

A beltéri magasságnak köszönhetően egyedi mennyezet került kialakításra, amely spotlámpákkal és növényekkel teszi igazán hangulatossá és természetközelivé a teret.

A nappaliban és a konyhában a sötét padlóburkolatok tökéletes összehangba kerültek a szürke tapétákkal, a bézs és barna színű berendezéssel. A hatalmas tér maximális kihasználásra nagy méretű kanapé, illetve ebédlőasztal került behelyezésre, amit az üvegablak és a kilátás emel ki a térből. A beépített szekrények pedig nem csak esztétikailag kápráztatják el a szemeket, de funkcionálisan is segítséget nyújtanak abban, hogy elrejtsék a háztartási eszközöket. A konyhasziget kiváló elhelyezkedése miatt, akár a rohanó hétköznapi reggeleken is egy légtérbe hozza a családot.

A mosdóhelyiségben természetes kőhatású burkolatok kerültek felhelyezésre, amelyet fekete szaniterekkel, mosdóval és tükörrel egészítettek ki.
Egységessé teszi a design-t, hogy a folyosón, a nappaliban, a konyhában és a mosdó helyiségben egyaránt megfigyelhetőek a fekete polcok, fali lámpák és kiegészítők. Exkluzív hatást keltenek a lámpák különböző formái és kombinálásai.

A ház több pontján is megfigyelhető a szövet hatás, valamint a polcok és pultok alatti megvilágítások, amelyek megtörik a minimalista berendezés hangulatát és az otthon melegét árasztják.

Sára