Letisztult színvilággal -
Letisztult színvilággal

Letisztult színvilággal

Fiatal házaspár épülő ikerházának nappaliját és fürdőszobáját volt szerencsénk tervezni, mely során modern, fiatalos terek születtek meg. A stílust és színpalettát figyelembe véve, a monokróm modern, elegáns és kortárs vonulat jelenik meg. Matt fekete kiegészítőket használtunk, ami karakteres érzést kölcsönöz a helyiségek számára. 

Az anyaghasználattal és színválasztásokkal összhangot teremtettünk a helyiségek között. Ügyfeleink legfőbb kérésének eleget téve visszafogott mintázatú márványburkolatot jelenítettünk meg. A nappali halszálka mintás padlóburkolata visszaköszön a médiafal design elemeiben, valamint absztrakt módon az egyedi puffokban is. A ház közösségi tere kényelmes a mindennapok során, ugyanakkor vendégek érkezése esetén is biztosítja a kényelmet. A melegséget a fa elemekkel és a homokszín mélyebb árnyalatival teremtettük meg. Mintás szövetekkel pedig lendületet és fiatalságot kölcsönöztünk a térbe.


A fürdőszobát tekintve egy helyiségben volt szükséges megoldanunk a szabadonálló kád, walk-in zuhanyzó, dupla mosdó és a WC elhelyezését. A fürdőszoba érdekessége, a walk-in zuhany és félszabadonálló kád egységben történő kialakítása, mely a hosszúkás, keskenyebb adottságú helyiségben ideális megoldásként szolgál. Burkolatot tekintve a márvány és cement hatás kombinációja mellé fekete szaniterek és sötétszürke kiegészítők kerültek, melyek kiemelik a helyiséget. A lebegő mosdó és szekrény, valamint a köríves tükör és design függeszték lágyítja a világos fehér – szürke összképet.

Szőke Zsaklin
Zsaklin Interior Design
www.zsaklindesign.com

Sára