Hogyan válasszunk laminált padló alátétet? -
Hogyan válasszunk laminált padló alátétet?

Hogyan válasszunk laminált padló alátétet?

A legtöbb esetben azt gondoljuk, hogy ha kiválasztottuk a laminált padlót, akkor azzal már túl is vagyunk a burkolás nehéz részén. Ám azzal kevesen vagyunk tisztában, hogy a laminált padlóra biztosított garanciális idő, csak abban az esetben érvényes, ha a padló megfelelő alátétre van felhelyezve. Az alátét kiválasztásának folyamata pont olyan fontos, mint a ház építésénél az alap elkészítése.
Az alátét választásakor fontos szempont, hogy a padló alá kerül-e padlófűtés, mivel ahhoz mérten kell kiválasztani az anyagot. Ha padlófűtés kerül beszerelésre, akkor az Arbiton Secura Thermo 2 mm vastagságú padlóalátétje megfelelő lehet, hiszen elhelyezhető forgalmas helyiségekben, amely a statikus teherbírásának köszönhető.
A használata stabil felfekvést biztosít a padlóburkolat számára és tökéletesen alkalmas a padlófűtéshez való felhelyezésre is. Csökkenti a lépészajt és jó hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik.
Amennyiben padlófűtés nem kerül lerakásra, az Arbiton Secura Extra Aquastop Smart 3in1 termékét javasoljuk, amely alátét, párazárófólia és ragasztószalag egyben. Az előre berajzolt vágásvonalaknak köszönhetően gyors lerakást biztosít és könnyen vágható. A harmonika formájából kifolyólag könnyen lefektethető, illetve kiemelkedően jó hangszigetelőként is funkcionál.
A Gulyás Tüzép kínálatában mindkét esetben megtalálja a számára tökéletes padlóalátétet!

Sára