Tőlünk épült - Hideg tónusok, meleg összhatás - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Tőlünk épült – Hideg tónusok, meleg összhatás

Tőlünk épült – Hideg tónusok, meleg összhatás

Debrecen kertvárosi övezetében járunk, ahol egy mai modern, ugyanakkor családias, egyszintes ikerházat ismerhetünk meg.
A burkolattervezés alatt vált nyilvánvalóvá, hogy a tulajdonos egy olyan házat szeretne kialakítani, amelyben a mai divatnak megfelelő élhető terekkel rendelkező, könnyen tisztán tartható, mégis karakteres burkolatok és színek veszik körül, ezzel is karaktert adva az ingatlannak.

Az ingatlanba belépve egy nagy méretű Tau Ceramica 60×120-as Must Maison White burkolat fogad minket, ami éles kontrasztban van a beépített antracit színű előszobabútorral. Tovább haladva és a letisztultság jegyében az ingatlanban továbbra is ez a nagy méretű burkolat tárul elénk, amelynek felülete matt és könnyen beilleszthető bármilyen környezetbe, így a már itt megjelenő antracit konyhabútorral, bézs kanapéval és karakteres Héra Indigó fallal szép harmóniát alkotnak.
Az előtérből nyílik a vendég mosdó melynek burkolata az Emiges Slab termékcsaládja, mely különleges 3D felületének köszönhetően nagy népszerűségnek örvend a Gulyás Tüzép kínálatában. Ezzel összhangban a fürdő is ugyanezt a burkolatot kapta kiegészítve egy 100-as walk-in Rosa Glass zuhanyfallal, Arezzo fekete színű csaptelepekkel, Wellis Clement soft close WC-el, Royo fehér színű függesztett fürdőszobabútorral és Gedy fekete színű kiegészítőkkel.

A folyosóról nyílnak a kényelmes méretű szobák amelyek Jafholz padlóval vannak burkolva, ehhez szintén kontrasztosan épülnek be a Borovi Cpl jó minőségű karcálló és foltálló Chromix Bronz ajtói, melynek üvegbetétjei biztosítják, hogy a folyósóra is jusson a természetes fényből.

Kényelmes nagy méretű nappaliját melegséggel tölti el a burkolat, ahol az indigó falszín mellett, megjelennek a fabetétek, amelyek meleg tónusaival finoman kiegészítik a hideg tónusokat.
Látva ezt a házat mi azt tanácsoljuk, hogy amennyiben az ingatlan adottságaiból adódóan nagy méretű nyílászárókkal ellátott, világos, tágas terekkel rendelkezik a nappali bátran lehet választani sötétebb színeket, karakteres kiegészítőket.
Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta.

 

Tulajdonosi visszajelzés:

Itt szeretném megköszönni a burkolattervezés segítségét, kiemelve Kis Beátát, aki nélkül ez nem valósulhatott volna meg. Tetszik az összkép amit elértünk, hasznosak voltak a tanácsok.

Sára