SICIS - A burkolatok új szintje -
SICIS – A burkolatok új szintje

SICIS – A burkolatok új szintje

A SICIS világszerte híres a mozaikok és az üvegfelületek művészetének kimagasló esztétikájú és minőségű munkáiról. Szemet gyönyörködtető exkluzív termékei 100%-ban Olaszországban készülnek. A gyártó olyan belsőépítészeti szemléletet közvetít, ahol minden darab – a bútoroktól a világításokon és szöveteken át egészen a felületekig – harmonikus, komplex térélményben egyesül. A fantasztikus vizuális hatást kiváltó üvegburkolatok elegáns, ugyanakkor merész belsőépítészeti remekművei lesznek az enteriőrnek.
A neves olasz mozaik gyártó a SICIS, világhírét a kézzel vágott, művészi mozaik motívumaival alapozta meg. A gyártó kísérletező képesség nem ismer határokat, a különböző mozaik kollekciók a művészet és a színek játékosságának visszatükröződése – a luxus, elegancia, és a stílus a belsőépítészet értékeire és különlegességeire fogékony emberek számára. A hagyományos négyzetes forma mellett, látványos kör és ovális alak, valamint az üvegmozaikok közt teljesen egyedi. A SICIS sokkoldalú apró lapocskái, lenyűgöző mintavilágukkal, mint csillogó luxus műalkotások díszítik a falat. Nem számít, hogy klasszikus, vagy kortárs design születik, az eredmény mindig lélegzetelállítóan szép, mi megmutatja a kulturális, és történelmi örökséggel bíró olasz mozaik pazarul modern újra értelmezését.
Luxus művészi mozaikokat otthonok, bárok, éttermek, luxusszállodák, exkluzív gyógyfürdők, úszómedencék, bevásárlóközpontok, szuperjachtok és számos más projektek díszítésére használták szerte a világon.
A SICIS VETRITE, egy időtálló stílus a lakás minden szegletében. Egy egyedülálló eljárással fejlesztette ki ezen üveglapokat, amelyek a drágakövek, a lávakőzet és az álomvilág titokzatosságát és határtalan szépségét örökítik meg. A termék erős, tartós és rendkívül sokoldalú. Használhatjuk csempe és padlólap helyett, de viszontláthatjuk a teljesség igénye nélküli bútorokon, pultokon, ajtókon és felületeken is. Az üveglapok standard méretben 120×280 cm –es táblában rendelhetőek. A felhasználási módjától függően kérhetőek vastagságban is, illetve különböző színben és mintában. Igény szerint egyedi méretek, elképzelések, íves vágások és szerelvények számára kihagyott nyílások, lyukak is kérhetők a gyártól.
A SICIS Vetrite Gem Glass kollekció négy különböző kivitel lehetőségét tárja elénk, és teszi még egyedibbé a design-t, legyen az bárhol a belső térben:

„Solid” – amelyben a minta és a színek tiszta fehér alapon telítettek.

„Chrome” tükör és krómozott hatás, amely a ragyogó színeket erősíti.

Az „Opalescent” áttetsző hatásúak, ezek hátulról megvilágíthatók!

A „Satin” az új felület: a „Chrome” alap itt már savmart üveggel fedett, bársonyos tapintású és sejtelmességet sugároz.

A felhasználási terület nagyon széleskörű, aminek csak a képzeletünk szabhat határt.

Sára