Milyen kiegészítőkkel díszítsük a kertünket? -
Milyen kiegészítőkkel díszítsük a kertünket?

Milyen kiegészítőkkel díszítsük a kertünket?

A jó idő sokakat csalogat a szabadba. Sokan szeretik a szabadidejüket a kertben tölteni, legyen szó kertészkedésről, sütögetésről, vagy akár csak pihenésről. Az igazi kerti hangulathoz sokat tesz hozzá, ha rendezett, színes és dekoratív a környezet.

A frissen nyírt zöld gyepet gyakran sajnáljuk, ha át kell rajta sétálnunk, amelynek hatására kiszáradhat a fű, ezért csökkenhet az összkép kellemes hatása. A probléma megoldására a FABROSTONE esztétikus Deszka Stone járdalapok nyújtanak megoldást. Antik, fára emlékeztető, természetes alapanyagokból gyártott, fagyálló termékek. A márka kínálatában kaphatóak Rönk Tipegők is, amelyeket egymás mellé fektetve járdát lehet kialakítani. Időtálló gyártási technológiájának köszönhetően hosszú évekig a kert ékei lehetnek.
A különleges kivitelezés mindkét esetben érvényesül, így a kerti sütő, vagy grill környezetét is hangulatosabbá tudják tenni.

A kertet még színesebbé lehet varázsolni a Semmelrock Flori rézsűkő és támfalelemeivel. A rézsűkő remekül használható támfalak építéséhez, virágágyások kialakításához és különféle térelválasztások praktikus, ízléses megoldásához. Gyorsan és egyszeren készíthető belőle virágláda is a Flori támfalelem beépítésével. A támfalelem nem csak ízléses megjelenést, esztétikus design-t biztosítanak, de rekeszes felépítése biztosítja a növények zavartalan fejlődését, és kiváló vízfelszívódását a támfalban.

Keresse a Gulyás Tüzép további kerti megoldásait!

Sára