Tervezői szemmel - Kiegészítők a fürdőszobában -
Tervezői szemmel – Kiegészítők a fürdőszobában

Tervezői szemmel – Kiegészítők a fürdőszobában

A Gedy gyártó fő profilja a kiegészítők, azonban vannak olyan csaptelepgyártók is, akik a csaptelep színeikkel azonos kiegészítőket gyártanak, ilyen például a Gessi és a Hansgrohe-Axor.
A Gessi úgy alakította ki a kiegészítőit, hogy a termékcsaládokkal azonosak legyenek. A Gessi 316 csaptelepnek megvan a maga 316 kiegészítői. Ennek a termékcsaládnak megvan minden eleme, amelyre szükség lehet egy fürdőszobában: szappanadagoló, szappantartó, WC papír tartó, WC kefe tartó, törölközőtartó. A Gessi gyártó nagyon odafigyel a vásárlói igényekre, minden eleméből van álló és falra rögzíthető változat is. A részletekre odafigyelés észrevehető a csaptelepek rendelésénél is, mivel nemcsak a csaptelepek magasságát lehet kiválasztani, hanem a kifolyócső hosszát is saját igényünknek megfelelően tudjuk kiválasztani. A Gessi 316 csaptelepek 5-féle mintázattal és rengeteg színnel rendelhetőek. A kiegészítőinél a fém színeket két alapszínnel kombinálja, amik közül tudunk választani: fehér vagy fekete. Szeretném még kiemelni a Gessi Tondo termékcsaládot, amely bármelyik Gessi csaptelephez remekül passzol és 17-féle színnel rendelhető.
A Hansgrohe AddStories és WallStories letisztult és modern formavilággal készült termékei mellett újdonság a falfülke, melyeket kész termékként tudunk beépíteni zuhanyzónkba vagy kádunk mellé. Ezek a falfülkék 6-féle színben elérhetőek és rendkívül mutatósak praktikus kivitelük mellett. A Hansgrohe csaptelepek mellé Hansgrohe kiegészítőt érdemes választani, azonban ha Axor csaptelepeket rendelünk, akkor az Axor kiegészítők lesznek a színben hozzá illőek.
A Gedy kiegészítőket bárhova bátran ajánljuk, megbízható gyártó és mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Szabadon álló kádakhoz a térben álló törölközőtartó a leginkább hozzáillő. Ha például a kád és mosdó közé teszünk egy térben álló törölközőtartót, a mosdóhoz külön nem is szükséges. Van olyan Gedy kiegészítő, amely 3 az 1-ben, ezt úgy kell elképzeljük, hogy a törölközőtartóra rá tudjuk tenni a fogmosópoharat és a szappanadagolót, így kevés helyen esztétikusan egyben van az összes kiegészítő, amit a mosdó mellé kell elhelyezni.

Kiegészítők kiválasztásakor a következőket kell figyelembe venni:
burkolat és csaptelepek színvilága
fali vagy álló kiegészítőket szeretnénk-e?
szaniterek típusa (pl. szabadon álló kád és mosdó)

Otthon Áruházunkban a burkolattervezésen készített látványtervekkel segíteni tudunk a megfelelő kiegészítők kiválasztásában is.

Sára