Lakberendezői rovat - Luxus a város felett -
Lakberendezői rovat – Luxus a város felett

Lakberendezői rovat – Luxus a város felett

Az Egyetem Tower Debrecen egyik legismertebb részén az Egyetem Sugárút és a Gyöngyösi utca kereszteződésében található, a Nagy Lajos Király téren, nem messze Debrecen egyik ikonikus épületétől, a Debreceni Egyetemtől. Ezek a lakások prémium minőségben, kiváló anyagokból épültek, valamint állandó portaszolgálattal vannak ellátva, így nem meglepő, hogy ezen csodás lakókomplexum tetőterasza is ennek jegyében, minden komfortigényüknek megfelelően készült el.

A látványtervek aprólékosan kidolgozottak, nagy hangsúlyt fektet a tervező a fények használatára, a kényelmes nagy méretű bútorzat, a pergola és a kültéri konyha is úgy lett kialakítva, hogy a közösség tagjai úgy érezhessék magukat, mintha a legjobb luxus szálloda minden kényelmét megkapnák. A kültéri konyha gépesített, borhűtővel, indukciós főzőlappal ellátott, így ideális egy „kerti” grillezésre a barátokkal, a lakóközösséggel együtt.

A tetőtéri teraszon a csodás panoráma mellett található egy kültéri feszített tükrös medence, körbe napozóágyakkal, egy finn szauna teljes kilátással a teraszra, és egy nagy méretű kényelmes Wellis jakuzzi.

Az időtállóságot biztosítja a jó minőségű, könnyen tisztán tartható WPC burkolat, és a színben jól harmonizáló nagy méretű kőmintás szürke burkolat. A tervek koncepció szerint vannak összeállítva, kevés anyaghasználat, fő szempont a természetesség, a modern összhang megteremtése.

Az Egyetem Tower homlokzatában is fő szerepet játszik a nagyméretű üvegfelületek használata, így a tetőterasz elválasztó elemeiben is visszaköszön a nagyméretű üvegfelület. A LED-ek, a mai kornak megfelelő világítástechnika elengedhetetlen egy ilyen projekt megvalósításánál. Ezek a tervek nem hagynak kompromisszumot, érezzük, hogy itt a tulajdonosoknak biztosítva van a kényelem és a relaxáció lehetősége.

Lakberendező: Prokop István

Sára