Lakberendezői rovat - Egy csipet vintage -
Lakberendezői rovat – Egy csipet vintage

Lakberendezői rovat – Egy csipet vintage

Ez a csajos lakás egy fiatal nosztalgikus lány első lakása. A főszínek, amik dominálnak az egész lakásban semleges pasztellszínek (bézs, homok, szürke és lila) természetes anyagok, fa, virágmotívumok.

A modern praktikus bútorokkal jól keverhető volt a vintage stílus. Az anyagválasztásnál fontos szempont volt a takaríthatóság, az esztétikum és a fa természetes hatásának imitációja, így az egész lakás padlózatán Mirage Jurupa kollekciójára esett a választásunk a fürdőben pedig Nyuma új kollekciója kapott szerepet. A Ravak Classic 2 típusú mosdókagyló és a Geberit beépíthető WC tartály+kagyló párosa került beépítésre a mellékhelyiségben. Letisztult kecses vonalvezetés miatt választottuk. A letisztult, egyszerű vonalvezetésű, egyedi tervezésű bútorok szellős elrendezése a minimál stílusjegyeit tükrözi.

Nagy hangsúlyt kapott a konyha, mert a tulajdonos imád sütni, így van elegendő helye. A nagymama régi asztala és székei családi emlék és örökség, így mindenképp lelke a lakásnak. A maga bájával megteremti a romantikus hangulatot, amit egy egyedi faltapétával tettem hangulatosabbá.

A hálószobában lágy pasztell tónusok, a virágmintás tapéta kellemes atmoszférát kölcsönöznek.
A terasz hangulatában illeszkedik a belső enteriőrhöz a lakás kiegészítése, mivel ugyanazt a burkolatot választottuk természetesen a család kültéri lapjából, így elmosódik a határ a kint és bent között. A fém székek egy csipet romantikát visznek a terasz hangulatához.

Lakberendező: Gampel Szilvia
Instagram: sylburyhomeszilvia

Sára